Rastislav Búgel Rôzne

V poľskom Talente predviedli parádnu šou: Nitrianski tanečníci však napokon ostali pred bránami finále

Nitrianskej tanečnej skupine Phantoms Crew sa v poľskej mutácii obľúbenej talentovej šou darilo. V náročnej konkurencii sa však až do finále neprebojovali.

Ilustračný obrázok k článku V poľskom Talente predviedli parádnu šou: Nitrianski tanečníci však napokon ostali pred bránami finále
Zdroj: Dnes24.sk

Počas soboty, 14.novembra sa tanečná skupina Phantoms Crew zúčastnila semifinálových kôl v poľskej televíznej show MAM TALENT! (Poľsko má talent). Spolu s ďalšími 7 číslami vystúpili v takmer 2 hodinovom živom vysielaní. Slovenskí tanečníci predviedli úžasnú show na tematiku kradnutia pergamenu.

Náročný program

O tom, že zábavný priemysel je náročný, vedia svoje aj v tanečnej skupine. „Bolo to náročné. V stredu sme cestovali do Varšavy, vo štvrtok na obed už natáčali dokrútky. V piatok sme absolvovali náročnú generálku, taktiež sme skúšali celú sobotu a večer nás čakal živý prenos. Napriek tomu sme si to všetko užili. Boli nás podporiť naši rodičia, priateľky, ale aj Slováci žijúci v Poľsku. Dokonca sme natáčali video materiál na Slovenskom inštitúte vo Varšave, kde sme spoznali super ľudí,“ prezradili členovia tanečnej skupiny Phantoms Crew.

Zasypali ich chválou

Ich vystúpenie však nestačilo na postup do finále, kde z 8 účinkujúcich postupovali do finále iba dvaja. „Najskôr nás to zamrzelo, ale už teraz to vnímame inak. Toto nás len naštartovalo a isto budú ľudia o nás počuť. Po vystúpení sa k nám pridalo obrovské množstvo ľudí, ktorí nešetrili slovami chvály. Veľmi nás to teší a ceníme si to, “ vyjadrila sa tanečná skupina.

Patria medzi najlepších

Slová chvály na ich adresu vyjadrili aj porotcovia súťaže, ktorí ich vystúpenie prirovnali k jedným z najlepších tanečných vystúpení a chceli ich vidieť vo finále. Napokon sa to však nepodarilo, no tanečníci sa nemajú za čo hanbiť.

Parádne vystúpenie tanečníkov si môžete pozrieť na videu po kliknutí SEM!

Môže vás zaujímať:

Nitrianska tanečná skupina Phantoms Crew boduje v zahraničí: Dostala sa do semifinále poľského Talentu!

Foto: Phantoms Crew

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM