Peter Klimant Samospráva

V Moravciach sa šepká o odstúpení jedného z kandidátov na primátorský flek: Čo je na tom pravdy?

V Zlatých Moravciach sa stále častejšie hovorí o tom, že kandidát na primátora Dušan Husár sa chce svojej kandidatúry vzdať. Dokonca sa jej má vzdať v prospech iného kandidáta. Spýtali sme sa ho, čo je na tom pravdy.

Ilustračný obrázok k článku V Moravciach sa šepká o odstúpení jedného z kandidátov na primátorský flek: Čo je na tom pravdy?
Zdroj: Dnes24.sk

Riaditeľ strednej školy Dušan Husár nám potvrdil svoju kandidatúru na post primátora Moraviec ešte v júni. Do boja o primátorskú stoličku sa rozhodol ísť ako nezávislý. Poslednú dobu sa v meste čoraz častejšie hovorí o tom, že sa chce svojej kandidatúry vzdať, dokonca, že sa jej má vzdať v prospech iného kandidáta – Jozefa Martinca. Tieto tvrdenia nám však poprel. „Zatiaľ nie je na tom nič pravdy. S pánom Martincom som sa ani nestretol, ani som s ním nehovoril. Žiadne tlaky na seba nepociťujem.,“ povedal Husár.

Podľa jeho slov sa tieto reči šíria možno kvôli výberovému konaniu na post riaditeľa školy, ktoré sa bude konať čoskoro. “Jedna vec je tá, že mám ešte jednu dôležitú úlohu, bude výberové konanie na riaditeľa školy. V období približne, keď sa budú konať voľby. Možno len z toho dôvodu niekto takéto reči šíri,“ povedal Husár svoj názor. Naďalej teda pokračuje vo svojej kampani. Momentálne zbiera podpisy na primátora i na mestského poslanca.

Foto: M. Varga

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM