Iné športy

V meste sa chystá turnaj v plážovom volejbale: Záujemcovia sa môžu hlásiť

Milovníci letných športov, táto akcia by vám ujsť nemala. V Zlatých Moravciach sa schyľuje k turnaju v plážovom volejbale. Záujemcovia majú ešte niekoľko dní na registráciu.

Ilustračný obrázok k článku V meste sa chystá turnaj v plážovom volejbale: Záujemcovia sa môžu hlásiť
Zdroj: TASR

Leto so sebou prináša mnoho populárnych športov, ktoré si bežne počas roka nemôžeme užiť. K ním rozhodne patrí aj plážový volejbal, odohraný pekne na piesku. Tento šport je populárny aj v našom meste. Svedčí o tom veľký turnaj, ktorý sa u nás uskutoční toto leto.

Takzvaný Beachvolley cup Zlaté Moravce 2017 sa bude konať v sobotu a nedeľu 8. júl – 9. júl 2017 na volejbalových ihriskách v areáli zlatomoraveckého kúpaliska.

Ako informujú organizátori, open turnaj je pre všetky výkonnostné kategórie bez rozdielu. V prvý deň bude hrať kategória muži/ženy – kapacita 8 dvojíc v každej kategórie. Na druhý deň je na pláne kategória mix – tá má kapacitu 16 dvojíc.

Začiatok zápasov je po oba dni na pláne o 8:30 hodine, s tým, že registrácia hráčov bude prebiehať od 8:00 do 8:30. Pokiaľ vás tento šport zaujíma a chcete si prísť zahrať, záujemcovia sa môžu organizátorom hlásiť 6. 7. 2017 prostredníctvom mailu -beachvolleycup­zm@gmail.com.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM