Peter Klimant Futbal

V chladnom počasí chladný výsledok: Zlaté Moravce vyfasovali od Nemcov výprask

Zlaté Moravce sa v predposlednom prípravnom zápase v Tureckom Beleku postavili proti nemeckému mužstvu FC Saarbrucken. Nemci našim chlapcom vôbec nesadli a na hotel sa vracali s poriadnou prehrou na konte.

Ilustračný obrázok k článku V chladnom počasí chladný výsledok: Zlaté Moravce vyfasovali od Nemcov výprask
Zdroj: TASR

Futbalisti Zlatých Moraviec si v stredu zakopali proti nemeckému mužstvu FC Saarbrucken, ktoré sa nachádza priebežne na 2. mieste štvrtej najvyššej súťaže v Nemecku. Zlatomoravčanom sa moc nedarilo, nemecký tím nám uštedril slušný výprask.

„V chladnom počasí sme odohrali náš najslabší zápas, v ktorom sme prehrali 3:0. Od úvodu nás súper prevyšoval vo všetkých činnostiach. Naši hráči pôsobili dosť unavene čo spôsobilo, že sme odohrali tretí zápas za štyri dni,“ okomentoval zápas zlatomoravecký futbalová klub na svojom oficiálnom webe.

S výkonom nebol spokojný ani samotný hlavný tréner FC ViOn-u Ladislav Totkovič. Vyzerá to tak, že klub čoskoro opustia niektorí hráči. "Dnes to bol náš slabší výkon. Prehrali sme zaslúžene. V zápase bolo veľa slabých výkonov. V ďalšom období sa zameriame na stabilizáciu kádra a základnej zostavy. Niektorí hráči, ktorí nesplnili požadované kritéria, nás už zajtra opustia, vyjadril sa Totkovič na webe klubu.

Zlaté Moravce čaká v Turecku už len jeden prípravný zápas. Na Valentína si zmerajú sily s tímom až z ďalekej Číiny – FC Yatai.

FC VION – FC SAARBRUKEN 0:3 (0:0)

Zostava FC ViOn: Nikolič, Pavlenda, Tipurič,Ungar, Chren, Mikinič, Szoke,Charizopulos, Mazan, Johnoson,Cedrik

Striedania: 45min Pintér, Zečevič, Karaš, Kirilins, Mance,Kovjanič, Gešnábel, 70min Pavelka

Zdroj: FC ViOn

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM