Kultúra

Úvod prázdnin v Národnom žrebčíne: Pripravený je zaujímavý PROGRAM

Národný žrebčín Topoľčianky si pripravil počas prvého prázdninového týždňa zaujímavú kultúrnu akciu. Konať sa bude cez volný štvrtok, zabaviť sa tak môže prísť celá rodina.

Ilustračný obrázok k článku Úvod prázdnin v Národnom žrebčíne: Pripravený je zaujímavý PROGRAM
Zdroj: Národný žrebčín Topoľčianky

Úvod letných prázdnin bude v Topoľčiankach poriadne rušný. V Národnom žrebčíne si pre rodiny s deťmi pripravili špeciálnu akciu pod názvom Rodinné výlety do Topoľčianok, ktoré sa uskutočnia vo štvrtok 5. júla 2018.

Počas tohto dňa sa bude dať od 14.00 – 17.00 hod. absolvovať individuálna prehliadka historickej jazdiarne a stajní spojená s video prezentáciou Národného žrebčína, bude i možnosť prezrieť si historické koče.

Vstupné na toto podujatie je podľa vedenia Národného žrebčína stanovené na sumu dve eurá na osobu. Deti do šesť rokov majú vstup zdarma

V rovnakom čase bude prebiehať aj sprievodné podujatie s názvom Kočiar pre Sissi. O čo ide? „Využite možnosť previezť sa v Zámockom parku v koči ťahanom lipicanmi, plemenom koní, ktoré bolo vyprodukované pre potreby panovníckeho dvora a s obľubou na nich jazdievala aj cisárovná Sissi,“ približuje vedenie žrebčína. Ako ďalej uvádza, dĺžka vyhliadkovej jazdy v kočiari je približne 20 min., cena za osobu je stanovená na sumu päť eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM