Kultúra

Úvod do novej sezóny: Národný žrebčín chystá Deň otvorených dverí

Po roku sa pomyselné dvere Národného žrebčína v Topoľčiankach pre všetkých ľudí opäť otvoria. Pripravený je bohatý program a množstvo atrakcií.

Ilustračný obrázok k článku Úvod do novej sezóny: Národný žrebčín chystá Deň otvorených dverí
22
Galéria
Zdroj: Ivan Klbík

V stredu 1. mája sa v Národnom žrebčíne Topoľčianky uskutoční ďalší ročník otvorenia novej jazdeckej, turistickej a chovateľskej sezóny. Milovníkov koní zaručene čaká príjemný deň s množstvom zaujímavých akcií. Na čo sa v tento deň môžete tešiť?

O 9.00 hodine sa bude konať slávnostné otvorenie jazdiarne a hipologickej expozície. O hodinu na to, čiže o 10.00 hod., sa začnú verejné tréningy športových koní. Slávnostný galaprogram je naplánovaný na štrnástu hodinu.

Okrem toho si môžete skočiť i do Château Topoľčianky, kde sa bude taktiež konať Deň otvorených dverí, konkrétne so štartom od 9.30 do 18.00 hodiny.

" K dispozícií bude viac ako 50 degustačných vzoriek, aj nový ročník 2018. Prehliadky pivníc a archívu zdarma, vynovená degustačná miestnosť a vonku párty stan (akcia sa koná aj v prípade zlého počasia, počet vínnych pasov je obmedzený na 1000ks). Pre Vaše ratolesti bude k dispozícií detský kútik," informujú vinári.

Foto: ilustračné

Otvorenie turistickej sezóny: Prvý máj v Topoľčiankach
22
Galéria
Zdroj: Ivan Klbik
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM