Veronika Kalinová Kultúra

Úspešný rok zlatomoravskej kapely P.A.S.: Toto všetko sa chalanom podarilo!

Zlatomoravská chlapčenská kapela P.A.S. má za sebou úspešný rok. V priebehu minulého roku sa im podarilo vydať nové CD, natočiť videoklip a zahrať sa na mnohých koncertoch nielen v Moravciach, ale aj v okolitých mestách. Takto chalani bilancovali svoj hudobný rok 2013.

Ilustračný obrázok k článku Úspešný rok zlatomoravskej kapely P.A.S.: Toto všetko sa chalanom podarilo!
Zdroj: Dnes24.sk

Peťo, Tibor, Martin a Rumo sa pravidelne stretávajú v skúšobni pod Mestským strediskom kultúry a športu, kde poctivo skúšajú a tvoria v štýle alternatívneho roc­ku.

Odohrali 15 koncertov

Začiatkom roka skupina P.A.S. dokončila svoje CD a nafotila k nemu aj obal. Ich prvé CD vyšlo pod názvom Čo chceš?! „6. apríla sme ho oficiálne a slávnostne obirmovali. Svetlo sveta okrem CD uzreli aj tričká s logom kapely, ktoré išli a stále idú na dračku,“ povedal člen skupiny Peťo alias Morgen.

Cez leto sa im podarilo natočiť videoklip ku skladbe Šťastný deň. Kapela má na konte 30 vlastných singlov a 2 klipy. „Okrem klipu a CD sa nám počas roka podarilo odohrať 15 koncertov v kluboch a na letných festivaloch. Zahrali sme si na jednom pódiu s takými hviezdami ako Robo Kazík, Smola a Hrušky či Konflikt,“ opisuje Morgen.

Pamätný finiš na konci roka

Ku koncu roka sa členom zlatomoravskej kapele prihodila veľmi príjemná a neočakávaná vec. „Zahrali sme si v klube, ktorý pre nás všetkých znamená veľa spomienok na skvelé koncerty. Nečakane, no veľmi radi, sme sa stali súčasťou rokového festivalu v (starej) Novej Pekárni v Nitre,“ povedal Peťo a záver dodal: „Rok 2013 bol pre kapelu P.A.S. super!“

Foto: P.A.S.

Na skúške s kapelou P.A.S.
11
Galéria
Foto: Veronika Kalinová
P.A.S. - Šťastný deň
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM