Kultúra

Tradičné vianočné stolovanie i koncert: PROGRAM zlatomoravského múzea na december

Mesiac december bude bohatý na nevšedné podujatia. Múzeum si pripravilo hneď dve zaujímavé akcie, na ktoré sa môžeme tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Tradičné vianočné stolovanie i koncert: PROGRAM zlatomoravského múzea na december
Zdroj: TASR

O kultúru v Zlatých Moravciach nebude núdza. V decembri sa v Mestskom múzeu uskutoční zaujímavá výstava a taktiež i vianočný koncert. Na toto sa môžeme tešiť…

Tradičné Vianoce

5. – 28. decembra 2017

  • Ukážka tradičného vianočného stromčeka a štedrovečerného stolovania v minulosti spojená s rozprávaním o zvykoch a tradíciách v minulosti. Výstava bude doplnená ručnými prácami s vianočnou tematikou.

Vernisáž sa uskutoční 5.12.2017 o 15­.00 hod. Bude sa rozprávať o zvykoch a tradíciách štedrovečerného stolovania v minulosti, nebude chýbať spev vianočných kolied s Občianskym združením Babička zo Zlatých Moraviec a ochutnávka tradičných vianočných oblátok.

Vianočný koncert Vlasty Mudríkovej

18. decembra 2017

Nezabudnuteľný hlas speváčky a heligonkárky Vlasty Mudríkovej, ktorá získala viacero ocenení nielen na Slovensku, ale i v zahraničí sa rozozvučí v netradičných priestoroch pri príležitosti ročného vyhodnotenia činnosti múzea. Začiatok koncertu je na pláne o 15:30 hodine.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM