Katarína Jankeje Rôzne

Toto VIDEO zaručene zlepší deň: Topoľčianski profesori sa teda neboja odviazať!

Poznáme ich ako férových, no prísnych vyučujúcich, ktorí sa snažia pripraviť topoľčianskych mladých na život. Študenti 4. A však dokázali, že učitelia štátneho gymnázia sa neboja odviazať a urobiť si srandu hoc aj zo seba. Pozrite si video.

Ilustračný obrázok k článku Toto VIDEO zaručene zlepší deň: Topoľčianski profesori sa teda neboja odviazať!
Zdroj: YouTube.com

Hovorí vám niečo Dubsmash? Ide o pomerne zábavnú aplikáciu, ktorej základom je databáza obrovského množstva hlášok z filmov, klipov, seriálov, a i ďalších kategórii. Prostredníctvom nich tak ľudia môžu svojím známym posielať video správy.

Na využitie appky je potrebné mať mobil a kameru, ktorá človeka natočí a doplní vytvorené krátke video zvolenou zvukovou ukážkou. Maturanti z topoľčianskeho štátneho gymnázia sa s myšlienkou pohrali a vytvorili dvojminútový hudobný klip, pričom hlavnými aktérmi sú práve profesori zo spomínanej školy, spievajúci na rôzne hity interpretov ako Elán či Adele.

V hudobnom videu si môžete pozrieť množstvo známych tvári, nechýba Ida Valachová či Peter Rybanský. Na zábavku pristúpili aj iní zamestnanci, spievať nestarnúce piesne môžete vidieť aj zamestnankyňu bufetu či dlhoročnú obľúbenú vrátničku.

Video na internete iba niekoľko dní, no za ten čas si ho stihlo pozrieť viac ako 1 200 ľudí. Čo hovoríte na výsledok?

Môže vás zaujímať:

VIDEO: Topoľčianski študenti so super nápadom, z triedneho profesora urobili farmára!

Vtipné video topoľčianskych profesorov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM