Kultúra

TIPY na víkend v Moravciach a okolí: Užijeme si rockový festival a bláznivú párty

Hľadáte program na voľné dni? V tom prípade ste na správnej adrese. Víkend v našom meste bude v znamení lákavých podujatí.

Ilustračný obrázok k článku TIPY na víkend v Moravciach a okolí: Užijeme si rockový festival a bláznivú párty
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Víkend je tu a spolu s ním bohatá ponuka zaujímavých podujatí. Vybrali sme pre vás tie najlepšie. Pozrite sa, čo nás čaká.

Piatok 16. júla ožije Quadraton club podujatím s názvom WiTHOUT_HELP – MAYBE THE LAST ONE (BUT WE HOPE NOT).

Čaká nás 11 hodín nabitých DRUM&BASSOM. Predstaví sa 16 DJ-ov na 2 pódiách. Užijeme si aj stolný futbal zdarma a chillout zónu s tulivakmi. Občerstviť sa budete môcť v streetfood stánku a nebude chýbať ani čapované pivo, domáce limonády a ľadová káva so zmrzlinou.

Všetko odštartuje o 17.00 hodine a vstupné je vo výške 4 resp. 5 eur. Viac sa dozviete po kliknutí na facebookovú udalosť.

HOSTROCK

Milovníci hudby a tradičných letných festivalov si aj tento rok prídu na svoje. Stačí, ak v sobotu 17. júla vybehnú do neďalekej obce Hostie.

Tamojší amfiteáter od 19.00 hodiny ožije podujatím HOSTROCK. Čakajú nás vystúpenia kapiel: EX CALIDUM – Zlaté Moravce, ENS – Vráble, Kalk – Hostie, Hoväda SK, Kabát revival – Vráble

Rockovú zábavu si užijeme po zaplatení vstupného vo výške 5 eur.

Národný žrebčín

Počas víkendu sa môžu tešiť aj priaznivci koní a jazdectva. Národný žrebčín Topoľčianky organizuje Majstrovstvá Slovenskej republiky seniorov a pony jazdcov v drezúre.

Preteky sa budú konať od 16. do 18. júla. Predbežný začiatok jednotlivých súťaží je každý deň naplánovaný na 7.30 a ostatné kategórie budú nasledovať postupne. Za vstup na podujatie sa neplatí.

„Ospravedlňujeme sa týmto všetkým priaznivcom koní, že z dôvodu konania drezúrnych pretekov sa prehliadky jazdiarne v dňoch 15.-18. júla 2021 nekonajú," upozornil Národný žrebčín Topoľčianky.

Prečítajte si tiež

Ľudovky v parku

V nedeľu 18. júla sa od 16.00 hodiny budú v parku Janka Kráľa na nádvorí MSKŠ ozývať ľudové piesne. Občianske združenie Zlatomoravčianka pripravilo podujatie Zaspievaj si ľudovku v parku.

Účinkujú:

  • SSk Zlatomoravčianka
  • FSk Kolovrátok
  • FSk Chočanka
  • Vaneska Korenačková z Dolného Moštenca

Vybehnite do kina

Zaujímavý program si pre nás pripravilo aj miestne kino. Aké filmy si môžeme užiť?

Chlpáčikovia

16. a 17.7. o 17.00

V tomto detskom animovanom príbehu vás budú zabávať chlpaté zvieratká, ktoré vyzerajú ako šištičky, žijúce na Galapágoch.

Zabijakov osobný strážca 2

16. a 17.7. o 19.00

Bláznivý road trip plný automobilových naháňačiek, výbušnín, barových bitiek, ruských gangstrov a talianskej mafie, ktorá je schopná všetkého. Ostrá partička je späť!

Matky

18.7. o 19.00

Nová skvelá česko-slovenská komédia o podobách a úskaliach materstva v 21. storočí. Môžete sa tešiť na naozaj výborný film plný humoru, emócií a skvelých hercov.

Talkshow sa presúva

V nedeľu 18. júla mal amfiteáter v Zlatých Moravciach patriť Talkshow „Prevažne nevážne" s Lukášom Latinákom. Podujatie si však tento víkend neužijeme.

„Netradičná talkshow Prevažne nevážne, ktorá sa má konať 18.7.2021 o 18:00h. v MSKŠ Zlaté Moravce, sa z technických príčin presúva na nový termín, o ktorom vás budeme čoskoro informovať. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti," informovali organizátori.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie zaujímavé čítanie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM