Peter Klimant Iné športy

Tip na víkend: Poďte sa vyblázniť na zaujímavú cyklo-túru

Kombinácia športu, krásnej prírody a adrenalínu. Presne to sa skrýva za horskou cyklistikou. Tento šport začína byť v našom regióne stále viac a viac populárnejší. Pre vás, ktorí ste podľahli tejto forme relaxu, je na nedeľu pripravené skvelé podujatie – Akcia Hrušov.

Ilustračný obrázok k článku Tip na víkend: Poďte sa vyblázniť na zaujímavú cyklo-túru
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Klub horskej cyklistiky ŠK Topoľčianky organizuje zaujímavú cyklo-túru na hrad Hrušov. Zúčastniť sa môže každý milovník jazdy na horskom bicykli, začiatočníci i pokročilí. Štartovacím bodom bude námestie v Topoľčiankach, z ktorého sa vyrazí v nedeľu 18. mája o 14:00 hod.

Pôjde sa v pokojnom tempe cez Babylon a Hostianske. Príchod k ruine hradu Hrušov je odhadovaný na 15:30 hod. ŠK Topoľčianky pripravilo i menší program. Na hrade bude prezentácia klubu, diskusia a nebude chýbať ani fajn občerstvenie. Svoju účasť potvrdili i Zlatomoravskí cyklo-turisti spolu s Machulinskými cyklistami. Super partia je teda zaručená.

Športový klub Topoľčianky podporuje najmä mladých ľudí, ktorí sa chcú presadiť v horskej cyklistike. Odchovanci klubu úspešne reprezentovali náš okres i na Slovenskom pohári. Hlavným cieľom je vychovať úspešných športovcov, ktorí by nás raz mohli reprezentovať i v zahraničí.

Foto: Martin Laktiš

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM