Peter Klimant Rôzne

Tínedžeri v Moravciach išli s farbou von: Päť miest, kam voláme dievčatá na prvé rande

Láska úraduje v každom veku. Svoje o tom vedia aj mladí Zlatomoravčania, ktorí len práve začínajú randiť, alebo už majú prvé randenia či frajerky za sebou. Spýtali sme sa ich, aké miesta volia, alebo by zvolili na prvé stretnutia s dievčatami práve v našom meste a v blízkom okolí.

Ilustračný obrázok k článku Tínedžeri v Moravciach išli s farbou von: Päť miest, kam voláme dievčatá na prvé rande
Zdroj: TASR

Zábava v klube na diskotéke či posedenie v podniku. Tak trávia spoločné chvíle aj mnohé mladé zlatomoravecké páriky. Romantické rande pod holým nebom je však u nich tiež stále v kurze. My sme sa preto spýtali, kam najradšej brávajú svoje polovičky na prvé rande. Týchto päť miest u nich zabodovalo najviac.

Do parkov v meste

Každý Zlatomoravčan dobre pozná mestský park či park mauzólea rodiny Migazzi. Sú to ideálne prechádzkové miesta v našom meste. Svoje o tom vedia aj mladí Zlatomoravačania, ktorí práve tieto dva parky označili za najvhodnejšie miesta na prvé rande. „Už trikrát som absolvoval prvé rande v oboch parkoch v jeden večer. Najskôr mestský a potom mauzóleum. Samozrejme, že vždy s inou babou to bolo, každej sa prechádzka ale páčila,“ povedal Dušan (19), ktorý nás však prosil, aby sme jeho priezvisko radšej neprezradzovali. Dušan, neboj, neprezradíme. :)

Zámocký park

Pri romantike v parku ešte zostaneme. V našej ankete sa totiž do druhého miesta prebojoval zámocký park v Topoľčiankach. Krásne prostredie, jazierka, romantická budova kaštieľa a kopa lavičiek. To činí toto miesto naozaj veľmi vhodné na prvé rande. „Topoľčiansky park je super. S mojou terajšou priateľkou som tam síce prvé rande nemal, ale tak to som nemal ešte vodičák, teraz by som ju tam hneď zobral. Vlastne je to tam fajn aj na ďalšie romantické stretnutia, nie len prvé rande,“ myslí si Jakub (18).

Arborétum Mlyňany

V tomto arboréte môžete stráviť i celý deň a aj tak ho celé neprejdete. Je cieľom zamilovaných párikov už dlhé, dlhé roky. Ani sa tomu nečudujeme. Arborétum Mlyňany totiž srší romantikou v každom ročnom období. Myslia si to i viacerí Zlatomoravčania. „Na prvé rande by som isto zobral babu do Arboréta. Tým sa nedá nič pokaziť,“ hovorí Peter (19).

Hrušov

Hrad Hrušov je klasika, ktorú využívajú zamilované dvojice už od nepamäti. Môže za to čaro stredovekých múrov a krásny výhľad po okolí, ktoré ponúkajú. „Super miesto na prvý bozk. Oproti Gýmešu sa tu človek vôbec nenachodí. Len zopár krokov mierne do kopca a je to. A dá sa to aj na kolesách,“ povedal Fero (19), ktorý zároveň prezradil, že on svoje prvé rande absolvoval na Hrušove na bicykli. Svoju budúcu frajerku totiž nahovoril na cyklotúru práve na toto pekné miesto.

Centrum mesta

Na prvé rande sa nechodí len do zelených parkov. Niekoľko tínedžerov z nášho mesta by nepohrdlo ani pokojnou večernou prechádzkou v centre nášho mesta. To bolo špeciálne teraz, v zimnom období, obohatené i o vianočné osvetlenie. To vie pridať k romantickej atmosfére. „Máme celkom pekné centrum, tak prečo nie? Všade je to potom blízko. Keď začnú bolieť nohy, môžme si hneď niekam ísť sadnúť,“ hovorí Matúš (17)

Môže vás zaujímať:

Zlatomoravecký fotograf Pavol Čepček o fotení svadieb: Zažil už aj útok koňa na kyticu

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM