Viktória Botošová Rôzne

Tieto smutné očká vás nenechajú chladnými: Vigo si prešiel peklom, dočká sa svojho šťastia? FOTO

Prípadov štvornohých labkáčov, ktorí sa ocitli na ulici a bez domova, je mnoho. Jedným z nich je žiaľ aj Vigo. V jeho prípade sa ponuky o nový domov vôbec nehrnú.

Ilustračný obrázok k článku Tieto smutné očká vás nenechajú chladnými: Vigo si prešiel peklom, dočká sa svojho šťastia? FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Je to už štvrtý mesiac, čo Vigo každý deň takto vyzerá z voliéry s nádejou, že prídu pre neho noví majitelia. Avšak bez jediného úspechu. „Je to krásny psík s veľkým srdiečkom. Miluje ľudí, deti, behanie, hranie, maznanie. Prežil si toho naozaj veľa,“ vysvetľuje OZ Zatúlané labky – Šurany. V auguste ho vraj vyhodili pri hotel a nechali ho tam samého. Neuveriteľne sa bojí obojku a vodítka. "Bol pravdepodobne týraný,“ pokračujú. Dočká sa Vigo konečne svojho šťastia?

Našťastie Viga našli dobrí ľudia, ktorí ho kŕmili a dostali z ulice preč. Je mu však veľmi smutno a od strachu sa často popišáva. V živote si toho dobrého veľa nezažil. Inak je vraj veľmi poslušný, vydržím aj sám. „Potrebuje len dvor, kde sa môžem vybehať, pelieštek a pár granuliek,“ hovoria v útulku.

„Nachádza sa u nás už asi 4 mesiace a ani jedna ponuka na domov. Je to úžasný cca dvoj ročný psík, ale je to stále dieťa. Miluje loptičky a paličky. Spapá hocičo. Miluje pamlsky a k cudzím sa sprava úplne normálne. Na druhých psíkov si musí chvíľku zvykať a až po čase je s nimi veľký kamarát,“ dodali.

Dúfame, že sa Vigovi touto cestou zadarí. AK vás zaujal kontaktuje t.č. 0905 294 178 alebo 0915 169 777.

Foto: Archív OZ Zatúlané labky – Šurany

Smutné očká vás nenechajú chladnými: Vigo si prešiel peklom
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM