Adriana Blahová Krimi

Tanečníci Let's Dance roztancovali Hoťapo

A to doslova! Profesionáli z tanečnej show Let's Dance predviedli ako to má na parkete vyzerať. Kúsok tanečného umenia naučili aj samotných návštevníkov.

Do klubu Hoťapo v Novej Bani prišli zatancovať tanečné páry Katarína Štumpfová a Matej Chren, Natália Glosíková a Tomáš Antálek **a ich taneční kolegovia. Mediálne známymi sa tanečníci stali najmä účinkovaním v televíznej šou Let's Dance. Katka Štumpfová a Matej Chren v nej dokonca zvíťazili. Nie sú to žiadni amatéri. Väčšina z nich **minimálne raz zvíťazila na MSR v latinsko-amerických tancoch. Nášmu portálu poskytli exkluzívny rozhovor, v ktorom prezradili, ako sa im spolupracuje s tanečným partnerom, ako vyzerá bežný deň profesionálneho tanečníka a aké sú ich najbližšie plány.

Matej Chren vystupuje s Katkou Štumpfovou a Elenou Podzámskou, ktorá je aj jeho životnou partnerkou. My sme sa ho spýtali, s kým sa mu tancuje najlepšie. „Vystupujem s Eňou a Katkou, ale samozrejme Katka je moja profesionálna tanečná partnerka. Eňu prípadne, keď si zavolajú, že chcú naozaj ju, idem ju doprovodiť do toho tanca. Najlepšie samozrejme s Katkou, je to profesionálna tanečnica,“ usmieva sa Matej Chren.

Katarína Stumpfová si získala fanúšikov aj v Číne či USA. Účinkovala vo svetovo známej šou Burn the floor. Ako sa jej tam darilo? „My sme to vnímali ako tímovú prácu, čiže ako tímu sa nám darilo výborne, keďže sme sa dostali aj na Broadway. O niečo podobné sa snažím aj na Slovensku teraz. Vytvoriť tím ľudí, ktorí ukážu Slovensku, aké to je, keď tancujú samí profesionáli,“ prezrádza Katka.

Katarína Stumpfová a Natália Glosíková boli označované za najsexi tanečnice Let's Dance. Čo všetko robí pre svoj vzhľad Natália Glosíková? „Ja konkrétne nič extra. Tým, že celý život venujem profesionálnemu tancovaniu. Neviem naozaj, čo ľudia považujú za sexi. To, že sa o seba staráme a to, že každý deň makáme, na tom tele je to určite vidno,“ hovorí krásna tanečnica Natália Glosíková. Celý rozhovor si môžete pozrieť vo videu k článku.

Video: Ján Suchodolinský

Tanečníci Let's Dance roztancovali Hoťapo
1
Galéria
lets dance hotapo
48
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM