Adriana Blahová Rôzne

Tancovať s vicemajstrom Slovenska? Nech sa páči...

Chceli by ste sa stať parketovým levom alebo byť stredobodom pozornosti na zábave, diskotéke či party? Ešte stále sa môžete prihlásiť do tanečného kurzu s Jurajom Ilečkom – vicemajstrom SR a ČR v plesových choreografiách.

V Moravciach prebieha už vyše mesiaca kurz spoločenského tanca s profesionálnym tanečníkom a vedúcim Akadémie tanca v Nitre, Jurajom Ilečkom. Spolu s ním v akadémii pôsobí aj Ivana Surovcová a Tomáš Surovec. Ak sa hanbíte a nemáte odvahu začať, na tréningu je príjemná a priateľská atmosféra. Juraj pristupuje ku každému individuálne podľa potreby, pričom si zachováva profesionalitu a autoritu trénera. Kurz prebieha každý štvrtok o 19:00 v ROH na Robotníckej ulici.

Účastníci kurzu sa naučia klasické spoločenské tance ako wals a valčík, ďalej tango, sambu, čaču, džaiv, salsu a bačatu. Podľa Juraja je väčšinou pre tanečníkov amatérov najťažšie rýchlo sa naučiť sled krokov. Nás zaujímalo, či sa môže naučiť tancovať aj skutočné drevo.// „Určite áno. Všetko závisí od toho, ako je postavený tréning a ako tréner pracuje s tanečníkom. Mám také skúsenosti, že aj tie najväčšie drevá sa u mňa naučili tancovať,//“ usmieva sa Juraj.

Juraj sa snaží naučiť tanečníkov nielen kroky, ale aby tanec na danom človeku celkovo dobre vyzeral. Venuje sa aj základným princípom pohybu. V prípade záujmu sa stále môžete do kurzu pridať, prípadne prísť sa zo zvedavosti pozrieť.

Tancovať s vicemajstrom Slovenska? Nech sa páči...
1
Galéria
tanecna skola
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM