Rastislav Búgel Iné športy

SÚŤAŽ: Nitra zažije zápasy v klietke: Novodobí gladiátori po roku znova pod Zoborom!

Mestská športová hala na Klokočine po roku opäť ožije zápasmi v klietke. Desiatky silných chlapcov si zmerajú sily podľa pravidiel MMA.

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Nitra zažije zápasy v klietke: Novodobí gladiátori po roku znova pod Zoborom!
Zdroj: Dnes24.sk

Mestská hala na Klokočine po roku ožije kvalitnými zápasmi. Do klietky sa proti sebe postaví 30 zápasníkov. V zápasoch sa predstaví slovenská špička v MMA. „Môžete sa tešiť hlavne na konfrontáciu domácich nitrianskych borcov so súpermi z iných slovenských a českých miest,“ informujú organizátori tretieho ročníka Fight of Gladiators.

Organizátorom podujatia je klub Brazilskeho Jiu Jitsu a MMA, Gracie Barra Pitbull Nitra. Tešiť sa okrem kvalitných zápasov môžeme aj na bohatý sprievodný program. Celým večerom bude návštevníkov sprevádzať Robert Rosenberg.

Kvalitné zápasy

Večer otvoria štyri amatérske predzápasy (3×3 minúty) a ženský predzápas MMA. Nasledovať budú profi zápasy na 2×5 minút. Jedným zo zápasov večera bude súboj ROBO „DIAMANTOVY ČAVO“ PUKAČ (FIGHT EXPLOSION TEAM) – EMIN SEFA (TOP TEAM Košice). V závere diváci uvidia dva zápasy vo váhovej kategórii 88 kg a tretí ročník Fight of Gladiators uzavrie zápas v kategórii +100kg.

Súťaž o lístky

Traja z vás, ktorí sa zapoja do našej súťaže získajú po dva lístky na podujatie Fight of Gladiators III. Stačí odpovedať na súťažnú otázku: „Aká dvojica zápasníkov sa predstaví vo váhovej kategórii +100 kg?“ Správnu odpoveď nájdete na facebook stránke podujatia po kliknutí SEM. Svoje odpovede posielajte na email: sutaz@global24.sk do nedele 30. marca.

Súboje v klietke podľa pravidiel MMA sa uskutočnia v Mestskej hale na Klokočine v piatok 4. apríla v čase od 17:00 do 21:30 hodiny.

Fight of Gladiators II
2
Galéria
Fight of Gladiators
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM