Peter Klimant Samospráva

Striedanie na poste šéfa mestského podniku: Tento muž sa stal novým riaditeľom Záhradníckych služieb

Po dlhých 23 rokoch skončil Marián Tomajko na poste riaditeľa Záhradníckych služieb Zlatých Moraviec. Mestskému podniku po novom šéfuje lesný inžinier Ľubomír Gábriš. Prečítajte si, čo je hlavným cieľom nového riaditeľa.

Ilustračný obrázok k článku Striedanie na poste šéfa mestského podniku: Tento muž sa stal novým riaditeľom Záhradníckych služieb
Zdroj: Dnes24.sk

Marián Tomajko tento mesiac skončil na poste riaditeľa Záhradníckych služieb mesta na základe vlastnej žiadosti. Podniku šéfoval dlhých 23 rokov, presne od 15. februára 1992.

Vystriedal ho lesný inžinier Ľubomír Gábriš, ktorý je poverený vedením tohto podniku vraj na základe konzultácii vedenia mesta s bývalým riaditeľom Tomajkom. Gábriš podľa informácií z mestského webu vyštudoval na Technickej univerzite Lesnícku fakultu vo Zvolene. Pracoval pre Štátne lesy Topoľčianky v ťažbovej a pestebnej činnosti. V oblasti, ktorou sa zaoberajú Záhradnícke služby, by teda nemal byť žiadnym nováčikom.

"Mojím hlavným cieľom je zdravé životné prostredie obyvateľov mesta a jeho návštevníkov, ktoré by som chcel vytvárať aj prostredníctvom mestskej zelene vo funkcii riaditeľa ekonomicky stabilného a rozvíjajúceho sa mestského podniku,“ vyjadril sa nový riaditeľ pre web mesta.

Foto: zlatemoravce.info

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM