Peter Klimant Samospráva

Staronová primátorka Serafína Ostrihoňová: Budem rada, keď o štyri roky budú ľudia oslavovať

Je rozhodnuté. Najbližšie štyri roky povedie naše mesto opäť Serafína Ostrihoňová. Boli sme zvedaví na jej reakciu k volebnému víťazstvo. Toto nám prezradila.

Ilustračný obrázok k článku Staronová primátorka Serafína Ostrihoňová: Budem rada, keď o štyri roky budú ľudia oslavovať
Zdroj: TASR

Komunálne voľby máme za sebou. Na najbližšie štyri roky povedie naše mesto opäť Serafína Ostrihoňová, ktorá Moravciam šéfovala dve volebné obdobia, od roku 2002 až po rok 2010, kedy ju v kresle vystriedal Peter Lednár. Teraz je späť a toto je jej reakcia k volebnému úspechu: „Veľmi som vďačná ľudom za to, že v takej veľkej miere pristúpili k volebným urnám. Výsledky volieb ukázali, že ľudia vedia oceniť, keď niekto pre nich 20 rokov žije a s láskou im slúži. Ja som im veľmi vďačná, že moju vernosť voči nim svojou vernosťou odmenili,“ povedala Ostrihoňová.

A ako nová primátorka oslávila svoje víťazstvo? „Neoslavovala som. Ja budem rada, keď o štyri roky budú ľudia oslavovať, keď budem končiť a že si dobre zvolili. Keď oni budú hodnotiť to volebné obdobie, ktoré je pred nami, že si dobre zvolili.“

Na záver sme boli zvedaví, čo plánuje spraviť ako prvé na poste primátorky. „V každom prípade chcem zastaviť projekt dovážania plastových odpadov zo zahraničia, aj z Talianska, sem do Zlatých Moraviec,“ dodala nová šéfka Zlatých Moraviec.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM