Kultúra

Spoveď známych tvárí Moraviec: Old School Brothers namiesto trémy bojujú s trapasmi

Speváci, politici, herci, moderátori, športovci. Všetci sú pravidelne vystavení situáciám, ktoré môže byť stresujúce. Tanečníci OSB majú za sebou už stovky vystúpení. Majú vôbec ešte trému?

Ilustračný obrázok k článku Spoveď známych tvárí Moraviec: Old School Brothers namiesto trémy bojujú s trapasmi
Zdroj: Dnes24.sk

„Tréma pred vystúpením u nás nebýva, a keď tak veľmi zriedkavo. My sme všetci kamoši, takže aj keby niekto mal stres pred vystúpením, tak to určite nejako vymyslíme, rozveselíme sa, povtipkujeme a vždy je to okej,“ hovorí Nikola Králiková, tanečníčka OSB. „Ja aj s Kamilou a Katkou tancujeme odmalička. Na trému sme si asi aj zvykli. Vždy som bola také bláznivé veľmi divé dieťa. Trému som nejako extra nevnímala. Nemala som problém ani v 4 rokoch vystúpiť na javisko a ani naše baby. Máme to asi v krvi,“ priznáva skúsená tanečníčka.

Ako je nálada v skupine pred vystúpením? „Keď sme na vystúpeniach, je medzi nami veľmi uvoľnená atmosféra a bavíme sa aj počas tancovania, robíme si grimasy na seba, spievame, usmievame sa. Proste žiadna tréma a pred vystúpením sa vždy naladíme tak, že ide všetko ako má.“ Pred vystúpením si väčšinou dajú tanečníci svoj tradičný pokrik. „Zakričíme si Old School Brothers alebo sa podpichujeme, kto to dnes skazí má " po chlebe ", ale všetko v rámci srandy,“ dodáva s humorom Nika.

Po mnohých odtancovaných rokoch si skupina určite spomenie na trapasy, ktorým sa jednoducho vyhnúť nedá. „Trapasov sa stáva veľmi veľa. Roztrhané nohavice, zabudnutý kostým alebo cd nie sú ničím výnimočným,“ priznáva Nika. „Počas vystúpenia sa občas objaví aj nejaký ten pád z javiska alebo sa niekto v niečom pomýli. Na tom sa potom všetci smejeme,“ tvrdí tanečníčka v mene celej skupiny.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM