Iné športy

Športová udalosť tesne pred Vianocami: Čaká nás exhibičný hokejový zápas

Aj tieto Vianoce zažijeme zaujímavú hokejovú udalosť. Na mestskej ľadovej ploche sa uskutoční exhibičný hokejový zápas. Na ľade sa predstavia zvučné mená slovenského hokeja.

Ilustračný obrázok k článku Športová udalosť tesne pred Vianocami: Čaká nás exhibičný hokejový zápas
Zdroj: TASR

Exhibičný hokejový zápas sa uskutoční v piatok 23. decembra na zimnom štadióne v Zlatých Moravciach. Vstupné je dobrovoľné. Ako uvádzajú organizátori, použité bude na podporu detí z klubu HC Zlaté Moravce. „Účelom je podporiť mladých zlatomoraveckých hokejistov,“ uvádzajú organizátori z klubu HC Zlaté Moravce

Úvodné buly bude o 19:00 hodine Zápas bude rozhodovať bývalý skúsený medzinárodný rozhodca Ján Čaprnka. To však nie je jediná známa tvár z prostredia slovenského hokeja. Tešiť sa môžeme na celú plejádu známych hráčov, ktorí sa zápasu zúčastnia.

„Na ľade sa predstavia zvučné mena zo slovenskej TIPSPORT ligy, 1..a 2.Hokejovej ligy.,ako napríklad extraligisti – Adam Nagy (LM) , Erik Čaladi Lukáš Tábi (NZA), Marek Slovák, (NR) Dominik Novák (TN). prvoligisti Jozef Račko ,Jakub Hrudík, Ivan Kohút (TO), druholigisti Peter Vasilko (NR),Tomáš Segíň, Patrik Bačkor (LV) a iný,“ informujú organizátori.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM