Peter Klimant Šport

Športová lahôdka v našom okrese: Topoľčianky zažijú veľký cyklomaratón

Milovníci cyklistiky, zbystrite pozornosť. V Topoľčiankach sa už čoskoro uskutoční športová lahôdka v podobe veľkého cyklomaratónu.

Ilustračný obrázok k článku Športová lahôdka v našom okrese: Topoľčianky zažijú veľký cyklomaratón
Zdroj: Dnes24.sk

Cyklomaratón Topoľčianky sa bude konať v sobotu 10. septembra. Ide o vytrvalostný pretek v horskej cyklistike v Tribečskom pohorí. Pretek sa koná pod záštitou Športového klubu Topoľčianky v spolupráci s obcou Topoľčianky.

„Výbor ŠK Topoľčianky sa rozhodol zorganizovať maratón, ktorý svojou polohou, výberom tratí bude nielen oku, ale aj cyklistickej duši lahôdkou. Na výber je z troch tratí, od hobby až po profi pretekárov, kde nebude núdza o technické úseky, singláče, krásne výhľady, prejazdy cez potok (stredná, dlhá trať),“ uviedli organizátori z ŠK Topoľčianky.

Môže vás zaujímať: Nová sezóna Zlatomoraveckej hokejbalovej ligy sa blíži: Hľadajú sa nové mužstvá

Súčasťou tejto športovej udalosti bude aj detský cyklo-pretek určený pre deti základných škôl. Nebude chýbať ani profi časomiera, občerstvenie, program a sprievodné akcie.

Jazdci budú mať podľa organizátorov na výber z troch tratí, rôznych dĺžok a náročností. Štartom a cieľom bude dostihová dráha v Topoľčiankach. Trate budú o dĺžke 25 km, 45 km a 71 km.

Môže vás zaujímať: Futbalový rebríček klubov zo západného Slovenska: Ako obstál ViOn Zlaté Moravce?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM