Peter Klimant Rôzne

Spoločným áno v roku 2015 zamilované páry nešetrili: Ako to vyzeralo so svadbami v Moravciach?

Pre mnohých najšťastnejší deň života a začiatok novej etapy. Svadobný deň si v Zlatých Moraviec vychutnali desiatky zamilovaných, ktorí tak vytúženým áno pre svoju polovičku rozhodne nešetrili. Ako to vlani vyzeralo so svadbami v našom meste?

Ilustračný obrázok k článku Spoločným áno v roku 2015 zamilované páry nešetrili: Ako to vyzeralo so svadbami v Moravciach?
Zdroj: TASR

Na deň, keď si poviete svoje veľké áno, sa len tak nezabúda. Vlani prežili svoj deň D v Zlatých Moravciach viaceré zamilované páry a desiatky ľudí spečatili svoju lásku. Ako sme na tom v našom meste v porovnaní s minulým rokom?

Podľa vyjadrenia Moniky Danišovej z referátu evidencie obyvateľstva zo zlatomoraveckej radnice uzavrelo v roku 2015 v našom meste manželský zväzok 64 párov. Z toho bolo 26 občianskych obradov a 38 cirkevných sobášov.

Pre porovnanie, v roku 2014 sa u nás zosobášilo 57 dvojíc, čo je o sedem párov menej. Z toho si 37 párov vymenilo prstienky v kostole, na matrike ich bolo o čosi menej. Tu sa zobralo len 20 zamilovaných dvojíc.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Hrdí sa práve takým aj vaše dieťa? Pozrite si TOP 8 mien zlatomoraveckých novorodencov

Aj takéto mená dostali bábätká zo Zlatých Moraviec: Džani, Giovanni i Emir!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM