Tlačové správy

Spoločnosť Triola otvára na Slovensku ďalšiu predajňu, po Bratislave je to Nitra

Český líder v oblasti spodnej bielizne, dobre známy aj medzi slovenskými milovníčkami kvalitných podprseniek či plaviek, pokračuje vo svojom expandovaní na Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku Spoločnosť Triola otvára na Slovensku ďalšiu predajňu, po Bratislave je to Nitra
Zdroj: Media&Communication Consulting

Po predajni v Pasáži Luxor v Bratislave otvára Triola a.s. ďalšiu špecializovanú predajňu v Nitre na Štefánikovej triede 5 (budova hotela Zobor).

Produkty spoločnosti Triola sa úspešne predávajú nielen v Českej republike, ale od minulého roka aj v hlavnom meste Slovenska. Pretože otvorenie prvej slovenskej predajne v Pasáži Luxor zaznamenalo u zákazníčok veľký úspech, spoločnosť sa rozhodla otvoriť ďalšiu predajňu, tentoraz v Nitre.

Značka Triola je pojmom v oblasti kvalitnej a tradičnej spodnej bielizne a plaviek a tak prináša ponuku pre všetky typy postáv – spodnú bielizeň vo veľkostiach A až K, vrátane obvodov od 65 do 110, pretože vie, že dobre padnúca bielizeň je základom sebavedomia každej ženy. Okrem spodnej bielizne a plaviek pre dámy, svoju ponuku rozšírila o nočnú bielizeň a pyžamá a tiež rovnaký sortiment pre pánov.

V modernom interiéri predajní vás obslúži vyškolený a príjemný personál. Priestory sú bezbariérové, takže umožňujú pohodlný nákup aj hendikepovaným ľuďom. Pri dverách predajne je zvonček, ktorým môžu privolať personál, ktorý im pomôže nielen so vstupom do predajne, ale aj s nákupom. Ako v každej predajni Triola, aj v tejto budú môcť zákazníci využívať služby profesionálnej štylistky. Tá im poradí nielen s výberom materiálu či vzoru, ale pomôže aj s určením správnej veľkosti.

„Našim cieľom je ponúknuť najširší a najaktuálnejší sortiment spoločnosti Triola pre ženy aj mužov. Prinášame vysoko kvalitné produkty šité priamo u nás, v Českej republike, z materiálov výhradne od európskych dodávateľov. Aj takto garantujeme ich zdravotnú nezávadnosť, ktorá je potvrdená medzinárodným certifikátom Öko-Tex Standard 100 a značkou kvality Czech MADE. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, moderným výrobným postupom a módnemu dizajnu získajú naši zákazníci produkty, ktoré nielen skvelo vyzerajú, dlho vydržia, ale sú tiež nadčasové a za dostupnú cenu,“ hovorí Michaela Barochová, marketingová riaditeľka spoločnosti Triola. Značové predajne Triola aktuálne nájdete v Bratislave v Pasáži Luxor, Grösslingova 5, pri Kamennom námestí a v Nitre na Štefánikovej triede 5 (hotel Zobor).

Zákazníci okrem osobnej návštevy predajní Triola v Bratislave a Nitre môžu tiež využiť služby e-shopu, o aktuálnych novinkách sa dozvedia z facebookového konta Triola.sk. Rady a tipy načerpajú aj zo špecializovaného Magazínu Triola a pre registrovaných členov Triola Klubu sú pravidelne pripravované zaujímavé aktivity, zľavy a atraktívne vernostné akcie.

O spoločnosti:
Triola a.s. je renomovaný český výrobca dámskej spodnej bielizne značiek TRIOLA, Like YOU a Charme. Od roku 2005 vyrába tiež dámske a pánske plavky pod značkami TRIOLA a GUARD by Triola. Vo svojom odbore patrí k lídrom na trhu a to vo vývoji, v materiáloch, v produkcii, aj následnom klientskom servise. Od svojho založenia, teda od roku 1919, zostáva Triola rýdzo českou značkou aj firmou so sídlom v Prahe. Látky pre svoje modely bielizne a plaviek dodáva od overených renomovaných európskych dodávateľov, nikdy nie z Ázie, pretože ich kvalita nespĺňa vysoké nároky a požiadavky spoločnosti. Šité sú výhradne vo výrobnom závode v Hornom Jiřetíne v Českej republike. Jej materiály sú zdravotne nezávadné, tj. neobsahujú ftaláty, nikel, formaldehyd alebo kadmium, navyše sú certifikované podľa medzinárodného testovacieho certifikačného systému Öko-Tex Standard 100. Triola ako jedna z mála značiek na slovenský trh prináša, s ohľadom na kypré slovanské tvary, podprsenky až do veľkosti J a K. Ako jediný český výrobca sa tiež môže pýšiť dlhoročnou a nikdy neprerušenou tradíciou a skúsenosťou s výrobou spodnej bielizne. Od roku 2005 je jedinečný strih modelu č. 22000 a jeho modifikácie, ktorý garantuje pohodlnosť a kvalitu pre jeho nositeľky, chránený zápisom Úžitkový vzor na Úrade priemyselného vlastníctva ČR. Od roku 2006 sa firma, ako jediná v odbore, honosí značkou kvality Czech MADE. Garantuje tak, že vďaka jej dlhoročným skúsenostiam, moderným výrobným postupom, módnemu dizajnu a dôrazu na kvalitu dostanú jej zákazníci bielizeň a plavky vynikajúcej funkčnosti, vysokého komfortu, dokonalého vzhľadu a to navyše za dostupnú cenu.

Spoločnosť Triola otvára na Slovensku ďalšiu predajňu, po Bratislave je to Nitra
2
Galéria
Zdroj: Media&Communication Consulting
Zdroj: Media&Communication Consulting
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM