Kristína Striešková Futbal

So Senicou vyrovnané

FC Vion Zlaté Moravce si v 6. kole Corgoň ligy pripísal na svoje konto ďalšie bezgólové stretnutie.

Úvod stretnutia priniesol obojstranne opatrnú hru. V 4. min sa v dobrej príležitosti ocitol po pošmyknutí Gorosita Orávik, ale s koncovkou pridlho váhal. Po štvrťhodine hry Hruškov center z ľavej strany našiel v malom vápne Candráka, ale ten však Boleka šikovnou pätičkou neprekvapil. Skóre sa mohlo meniť v 26. min, keď Ďurica ponúkol tutovku Hošekovi, ten však z 12 m tesne minul Kuciakovu bránu. Z protiútoku nacentroval Candrák, ale loptu z hlavy Orávika pozorný Bolek vytlačiál na rohový kop. Po polhodine hry rozohral štandardnú situáciu Orávik, ale Majerníkovej hlavičke chýbala prenosť. V závere prvého polčasu na Piroskov center vyskočil Hošek, ale jeho koncovke chýbala presnosť. Obojstranne opatrný a nezáživný futbal s množstvom osobných súbojov pokračoval aj v druhom polčase. V 51. min strieľal spoza šestnástky Babic, Bolek jeho strelu s istotou kryl. Už o minútu sa v dobrej šanci ocitol Diviš, ale jeho strela tesne minula domácu bránu. V 70. min roztlieskal tribúny striedajúci Brčák, ale aj jeho strela nožničkami minula cieľ. V 72. min Pavlendov center našiel Babica, ten bez prípravy prestrelil. Záverečná štvrťhodina priniesla neúprosný boj s minimom streleckých príležitostí. V 88. min sa dostal k lopte v šestnástke Pavelka, ale ani on nezakončil. Stretnutie, ktoré nemohlo potešiť futbalového fanúšika sa napokon skončilo bezgólovou remízou.

** ViOn Zlaté Moravce – FK Senica 0:0**

Juraj Jarábek, tréner Zlatých Moraviec: „Na zápas s vicemajstrom sme sa tešili. Chceli sme vyhrať aj pre majiteľa klubu k jeho jubileu. Prvý polčas bol vyrovnaný, celé to bolo o jednom góle. Ten nakoniec nepadol a tak je remíza nakoniec zaslúžená.“

Stanislav Griga, tréner Senice: //„Prvý polčas bol vyrovnaný s jednou Hošekovou tutovkou. Druhý polčas sme boli lepší, ale v závere sme mohli aj inkasovať. Ukazuje sa, že nám chýbajú Smetanove góly.“ // Rozhodoval: Trutz, ŽK: Janečka, Chren – Gorosito, Šíma, 1750 divákov. Zostavy a striedania: ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pavlenda, Janečka, Pavlovič, Chren – Orávik, Majerník, Babic (76. Paur), Hruška (46. Pavelka) – Candrák, Hodek (64. Brčák) FK Senica: Bolek – Gorosito, Pillár (85. Pavlík), Gajdošík, Šíma – Strnad – Diviš (90.+ Valenta), Kóňa, Piroska, M. Ďurica – Hošek (82. Kroupa)

Zdroj: TASR

So Senicou vyrovnané
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM