Peter Klimant Futbal

Slovensko si proti Taliansku zahrá v Moravciach: Medzi náhradníkmi figuruje i obranca ViOn-u

Atraktívny duel slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov proti Taliansku sa odohrá v Zlatých Moravciach už čoskoro. Tréner Galád zverejnil nomináciu na tento barážový boj. Medzi náhradníkmi sa objavil i jeden Zlatomoravčan.

Ilustračný obrázok k článku Slovensko si proti Taliansku zahrá v Moravciach: Medzi náhradníkmi figuruje i obranca ViOn-u
Zdroj: TASR

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Ivan Galád zverejnil v pondelok nomináciu na dvojzápas baráže ME 2015 s Talianskom. Prvý barážový zápas sa koná 10. októbra o 17:00 hodine na štadióne v Zlatých Moravciach. Odveta bude 14. októbra v Reggio Emilia . Medzi náhradníkmi figuruje i meno obrancu FC ViOn Zlaté Moravce – Michala Pintéra.

„Nejdeme barážové zápasy len odohrať, chceme sa pokúsiť o postup na ME. O víťazstvách netreba hovoriť, treba pre ne žiť…,“ povedal Galád pre oficiálnu internetovú stránku. Slováci sa s Talianmi naposledy stretli v auguste minulého roka v prípravnom dueli v Senci a prehrali vysoko 1:4. Jediný gól domácich, ktorí od 40. minúty dohrávali bez vylúčeného obrancu Dionatana Teixeiru, dal Lukáš Pauschek.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM