Veronika Kalinová Futbal

Sľažany si pripomínajú 60. výročie založenia klubu OFK: Pripravený je bohatý program

V sobotu si Sľažania pripomenú 60. výročie založenia klubu OFK Sľažany. V rámci tohto významného jubilea si obec Sľažany pripravila bohatý kultúrno-športový program a pozvala aj významných hostí zo sveta futbalu.

Ilustračný obrázok k článku Sľažany si pripomínajú 60. výročie založenia klubu OFK: Pripravený je bohatý program
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Futbalom nabitý program

Program zaháji omša v Rímsko-katolíckom kostole o 7.30 hod. O 9.30 sa začne futbalový zápas žiakov OFK so Žitavanmi, o 11.00 hod. sa bude pokračovať vo futbalovom duchu, a to zápasom dorastu OFK s Nevidzanmi. O 12.30 hod. sa začne oficiálne zahájenie osláv v Kultúrnom dome. Posledný slávnostný zápas sa odohrá o 15.00 hod., v ktorom si starší páni zahrajú s FC Spartak Trnava. Za Trnavu nastúpia známi futbalisti ako Jarábek, Štibráni, Fandel, Palovčík, Gabriel, Ekhart, Gašparík a ďalší.

Slávnostné ocenenie

Po priateľských zápasoch žiakov, dorastu a starších pánov sa uskutoční slávnostné ocenenie funkcionárov OFK za účasti Ľubomíra Moravčíka, ktorý bude oceňovať bývalých hráčov a funkcionárov Sľažian. Po oceňovaní sa odohrá posledný priateľský zápas medzi A mužstvom Sľažany a výberom z Nitrianskeho kraja. Za výber kraja nastúpia hráči ako Jelšic, Rák, Gunda, Bochnovič, Jojo Novota a aj tréner A. Višnovský.

Po náročných futbalových zápasoch sa bude o 19.00 hod. konať voľná zábava na štadióne OFK s hudobnou skupinou Fenomén, kde sa oslavy 60. výročia založenia obecného futbalového klubu zavŕšia v príjemnom uvoľnenom duchu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM