Rôzne Iné športy

Slalom, šprint i rodeo v žiare reflektorov: Pri Moravciach sa stretnú štvorkolkári

Zaujímavá akcia pre fanúšikov motozábavy na štyroch kolesách. Na Skýcove sa uskutoční druhý ročník stretnutia štvorkolkárov.

Ilustračný obrázok k článku Slalom, šprint i rodeo v žiare reflektorov: Pri Moravciach sa stretnú štvorkolkári
Zdroj: Dnes24.sk

Počas víkendu 18. a 19. novembra 2017 sa v motocrossovom areáli Skýcov – Košariská uskutoční už v poradí druhé stretnutie štvorkolkárov. Tí sa budú môcť na trati vyblázniť pri rôznych disciplínach.

V sobotu je registrácia naplánovaná od 8.00 hodine. Štartuje sa o 10.00 hodine spanilou jazdou cez obec Skýcov a okolie. „Pokračujeme v duchu zábavy pri jazde zručnosti – slalom, šprint a rodeo v žiare reflektorov,“ informujú organizátori, podľa ktorých bude nasledovať večerné posedenie pri hudbe, zábava a možno aj pečené prasiatko.

V nedeľu sa od 9.00 hodiny konajú závody v kategóriách: Quadcross 4×2, trať dlhá 1,8 km; Quadcross Country 4×4 do 700cm3, Quadcross Country 4×4 nad 700cm3, trať dlhá 4,5 km.

Podľa organizátorov však nebude chýbať ani jedna veľká špecialita. Tá sa bude konať ešte v predstihu pred akciou – v piatok. „Pre tých, čo chcú vyťažiť naozaj maximum, máme pripravenú nočnú jazdu, ktorá sa bude konať už v piatok 17. novembra po 18.00 hodine,“ informuje Motocross club Skýcov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM