Martin Károly Rôzne

Skalka Aréna rozdáva skipasy

/PR/ Skalka pri Kremnici 17. februára - Skalka arena (1 252 m.n.m.), spoločne s portálmi 24-ky pre Vás pripravila novú súťaž o skipasy v celkovej hodnote až 328 Eur.Hrá sa o 10 celodenných a dva skipasy na 10 dní z prebiehajúcej zimnej sezóny.

Okrem súťaže sú v stredisku Skalka arena počas jarných prázdnin** zvýhodnené ceny skipasov počas týždňa** v dňoch pondelok až štvrtok. Dospelý lyžuje počas celého dňa za vynikajúcich 13,5 €, junior za 11 € a najmenší za 9 €!

Príďte si vychutnať parádnu lyžovačku za ceny o akých sa Vám cez prázdniny ani nesnívalo. Zjazdovka Pekná vyhliadka je pripravená v celej šírke s veľmi dobrými podmienkami na prázdninovú lyžovačku.

Chcete si overiť aktuálne počasie? Nové číslo skilinky 0901 SKALKA (0901 752552)

[size=18]Súťaž[/si­ze]

Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto správne odpovie na jednoduchú súťažnú otázku: Aká je dĺžka zjazdovky na Salka Aréne? Správnu odpoveď nájdete aj [link=http://www­.skalkaarena.sk/zi­ma/sport_&_ski­.php]tu[/link]

Vaše odpovede posielajte na mailovú adresu karoly@global24.sk /karoly@global24­.sk/

Žrebovanie prvých víťazov sa uskutoční už o týždeň.

[link=http://www­.skalkaarena.sk/zi­ma/cennik.php]Cen­ník Skalka Aréna[/link] [link=http://www­.skalkaarena.sk/zi­ma/ubytovanie­.php]Ubytovanie na Skalke[/link]

Upozornenie: správa obsahuje komerčné informácie

Skalka Aréna rozdáva skipasy
1
Galéria
Skalka Arena
26
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM