Kultúra

Šikovný ťahák: PROGRAM Kina Tekov na druhú polovicu júna

Milovníci strieborného plátna si prídu na svoje. Pozrite si program, ktorý si pre vás pripravilo zlatomoravecké Kino Tekov.

Ilustračný obrázok k článku Šikovný ťahák: PROGRAM Kina Tekov na druhú polovicu júna
Zdroj: TASR

Po vynútenej koronakrízovej pauze sa brány Kina Tekov otvorili na prelome mesiacov. Po vyše dvoch týždňoch vám tak opäť prinášame program pre všetkých milovníkov filmových zážitkov.

Pri filmoch, ktoré majú vstupné 5 eur, platí zľava 1 eur (t.j. 4 eur vstupenka) pre deti, študentov a ZŤP. Predpredaj vstupeniek vždy 1 hodinu pred predstavením v MSKŠ.

Program Kina Tekov od 16. do 28. júna:

16.-17. júna o 19.00 hod.

Román pre pokročilých

Aký je život rozvedených mužov oddelených naštvanou ex manželkou nielen od stola, postele, ale aj účtov? Asi veľmi divoký!

18.-19. júna o 19.00 hod.

Takmer dokonalé tajomstvá

3 ženy, 4 muži, 7 mobilov a 1 „nevinná hra“. 7 mobilov položených na stôl rozbehne sériu šialených situácii a trapasov, v ktorých bude všetkým aktérom pri stole veľmi horúco.

20.-21. júna o 19.00 hod.

Kalifornský sen

Mladá Maggie sa túži stať úspešnou hudobnou producentkou. Hviezda série 50 odtieňov Dakota Johnson hľadá svoj Kalifornský sen vo vydarenej hudobnej romanci.

23.-24. júna o 19.00 hod.

Radioactive

Neuveriteľný, no skutočný príbeh ženy, matky, manželky a vedkyne – Marie Curie Sklodowskej.Objavom rádia navždy zmenila tvár vedy.

25.-26. júna o 19.00 hod.

Emma

Film o dievčine menom Emma, ktorá sa tak dlho zahrávala s citmi druhých ľudí, až kým sama neochorela tou najzáludnejšou z chorôb, láskou.

27.-28. júna v sobotu o 19.00 hod., v nedeľu o 17.00 hod.

Lassie sa vracia

Lassie, najslávnejší pes filmovej histórie sa vracia do kín. A spolu s ňou sa vracia aj úžasný príbeh o nerozlučnom priateľstve chlapca a jeho dlhosrstej kólie.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM