Správy

Šikovný ŤAHÁK na Dušičky: Ako budú otvorené cintoríny v Zlatých Moravciach?

Už o niekoľko dní navštívime hroby našich príbuzných a priateľov. Pozrite sa, kedy a ako budete môcť prísť na mestské cintoríny.

Ilustračný obrázok k článku Šikovný ŤAHÁK na Dušičky: Ako budú otvorené cintoríny v Zlatých Moravciach?
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Minuloročný Sviatok všetkých svätých a Dušičky boli smutnou záležitosťou. Na Slovensku platil zákaz vychádzania, po ktorom nás čakalo plošné testovanie.

Aktuálne Slovensko bojuje s treťou pandemickou vlnou a nás zaujímalo, ako budú prebiehať sviatky na cintorínoch v našom meste.

Otváracie hodiny

Ako nás informovala Denisa Hlavatá zo sekretariátu primátora: „Vstup na Mestské cintoríny bude počas sviatkov upravený v zmysle platného Covid Automatu."

Mestské cintoríny v Zlatých Moravciach budú otvorené od soboty 30. októbra do nedele 7. novembra v čase od 7.00 hodiny do 21.00 hodiny.

Prečítajte si tiež

Mestská polícia v akcii

Nezabudlo sa ani na kvetinárstvo a cintorínske služby na Mestskom cintoríne. Počas sviatkov ich budete môcť navštíviť od soboty 30. októbra do pondelka 1. novembra v čase od 8.00 do 17.00 hodiny.

„Mestská polícia bude mať počas Sviatkov všetkých svätých zvýšený výkon služieb hliadok Mestskej polície. Počas uvedených sviatkov budú tiež nasadené hliadky Miestnej občianskej poriadkovej služby," povedala pre Dnes24 Denisa Hlavatá.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie lákavé články

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM