Samospráva

Segíňová ostáva na čele Technických služieb: Poslanci stiahli návrh na jej odvolanie

Na štvrtkovom zasadnutí mestského zastupiteľstva bol na programe aj návrh na odvolanie riaditeľky Technických služieb mesta Zlaté Moravce. K hlasovaniu o jej zotrvaní vo funkcii však nakoniec nedošlo.

Ilustračný obrázok k článku Segíňová ostáva na čele Technických služieb: Poslanci stiahli návrh na jej odvolanie
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok sa v mestskej časti Chyzerovce konalo v poradí 22. zasadnutie mestského zastupiteľstva v Zlatých Moravciach. Poslanci mali okrem iného na pláne riešiť aj odvolanie riaditeľky Technických služieb mesta Barbory Segíňovej. K odvolávaniu však nakoniec nedošlo, Segíňová zostáva aj naďalej riaditeľkou.

Návrh na jej odvolanie bol stiahnutý ešte v začiatku rokovania. Navrhla to poslankyňa Klaudia Ivanovičová. Za stiahnutie návrhu boli takmer všetci prítomní poslanci, len jedna bola proti a jeden sa zdržal.

Segíňová nastúpila na post riaditeľky mestského podniku v októbri 2015, kedy nahradila Miroslava Šlosára. V tom čase sa súčasne stala i riaditeľkou Záhradníckych služieb mesta, ktoré však boli neskôr úplne zrušené a ich činnosti prevzali Technické služby mesta. Segíňová nebola v podniku žiadny nováčik, podľa informácií od mesta pred nástupom do funkcie riaditeľky pracovala v Technických službách štyri roky na poste ekonómky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM