Kristína Striešková Rôzne

Rozprávkové postavičky na karnevale

Šantenie na karnevale v Materskej škole na Kalinčiakovej, si deti užívali naplno. Každý reprezentoval svoju obľúbenú rozprávkovú postavičku.

Mesiac február je už tradične mesiacom fašiangových zábav a karnevalov. Aj Materská škola na Kalinčiakovej ulici v Zlatých Moravciach bola krásne vyzdobená, aby mohla privítať všetky rozprávkové postavičky. Boli tu víly, mackovia, piráti, kovboji, zvieratká, čarodejník aj princezné. Deti si masky pripravovali doma, aby im 6. februára už nič nebránilo v ceste na karneval.

Ku každému správnemu karnevalu patrí aj program so zabávačmi. Postarali sa oň pani učiteľky, ktoré oblečené v rozprávkových kostýmoch príjemne dopĺňali karnevalovú atmosféru. Deti s rodičmi súťažili v balónikovom tanci, či pánskou volenkou. Nechýbalo ani občerstvenie, o ktoré sa postarali rodičia rozprávkových bytostí. Všetci si pochutili na sladkých dobrotách, ovocí a džúsoch. Aj po skončení karnevalu zostala v každom dobrá nálada. Čas fašiangov a karnevalov končí Popolcovou stredou, tento rok 22. februára.

Anna Mondočková

Karneval_MŠ_Kalinciakova
16
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM