Samospráva

Rokovanie zlatomoravských poslancov už tento týždeň: Čo sa bude riešiť?

Už tento štvrtok sa mestskí poslanci Zlatých Moraviec stretnú na spoločnom rokovaní. Aké témy sa budú rozoberať na 31. zasadnutí Mestského zastupiteľstva?

Ilustračný obrázok k článku Rokovanie zlatomoravských poslancov už tento týždeň: Čo sa bude riešiť?
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Poslanci a primátor mesta budú opäť verejne rokovať. V poradí 31. zasadnutie mestského zastupiteľstva sa uskutoční vo štvrtok 9. novembra 2017 o 16:00 hod. v obradnej sále Mestského strediska kultúry a športu v Zlatých Moravciach.

Na programe rokovania je viacero vecí. Celkovo je na pláne 27 bodov. K najzaujímavejším témam budú patriť Technické služby mesta. Poslanci budú totiž rokovať o návrhu na zvýšenie príspevku z rozpočtu zriaďovateľa pre Technické služby na rok 2017 na dofinancovanie mzdových nákladov. Ide celkovo o sumu 38 500 eur.

Zároveň sa bude rokovať aj o návrhu na zvýšenie príspevku z rozpočtu zriaďovateľa pre Technické služby na rok 2017 na dofinancovanie prevádzkových nákladov podniku. V tomto prípade sa jedná až o sumu 65 300 eur.

Dokopy by si tak Technické služby mali ešte v tomto roku v prípade schválenia oboch návrhov prilepšiť o sumu 103 800 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM