
Raz, dva, tri a je hotovo: Jemná domáca šunková pena
Ostala vám šunka, a neviete čo s ňou? Máme pre vás superjednoduchý recept, ktorý zvládne aj úplný kuchársky začiatočník. Výsledok pritom stojí za to.
Slávka Habrmanová/food blogerka
Recept na dnes
Slávka Habrmanová/food blogerka
Recept na dnes
Raz, dva, tri a je hotovo: Jemná domáca šunková pena
Ostala vám šunka, a neviete čo s ňou? Máme pre vás superjednoduchý recept, ktorý zvládne aj úplný kuchársky začiatočník. Výsledok pritom stojí za to.

Potrebujeme:
- 400 g dusenej šunky K-Classic,
- 250 ml šľahačky,
- soľ, biele korenie, pažítku,
- 1 lyžicu klasickej horčice,
(Všetky ingrediencie sú dostupné v obchodnom reťazci Kaufland)
Postup:
Rozmixujeme šunku so šľahačku, dajte si záležať, nech je to fakt nadýchané.
Pridáme soľ (ak vôbec treba), korenie, jemne nasekanú čerstvú pažítku a horčicu. Alebo môžete svoju šunkovú penu dochutiť aj iným, korením, bylinkami.
(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy
Zdroj: Dnes24.sk
- Prvý marcový týždeň v "bordových" Moravciach: Aké pravidlá určuje COVID automat?
- Na röntgenológii v Moravciach sa nenudili: Vlani zrealizovali 10-tisíc vyšetrení
- Historický moment: Balaj zabezpečil ViOn-u účasť v elitnej šestke, FOTO
- Nenáročné cvičenie robí zázraky
- Mesto hľadá najlepších športovcov: Kto získa prestížne ocenenie?
- Opäť sa bude oceňovať: Kto sa stane osobnosťou kultúry za rok 2020?
- Topoľčianky pripravujú ďalšie testovanie: Otvoria dve odberové miesta
- Aktuálna situácia v nemocnici: Spotreba kyslíka sa oproti letu strojnásobila
- Rekonštrukcia cesty z Veľkých Uheriec na Skýcov: Ako prvý opravia najkritickejší úsek
- Zlatomoravčanka prezradila svoj veľkonočný recept: Urobte si doma kysnutý-nekysnutý koláč!