Kultúra

Prvý júnový víkend: Výber zaujímavých akcii zo Zlatých Moraviec a okolia

Začiatok prvého letného mesiaca je tu. Neviete ako stráviť víkend? Nechajte sa inšpirovať našim výberom zaujímavých akcií.

Ilustračný obrázok k článku Prvý júnový víkend: Výber zaujímavých akcii zo Zlatých Moraviec a okolia
Zdroj: Dnes24.sk

Kino Tekov

2.-3. jún, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v zlatomoraveckom kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – BELLA A SEBASTIAN 3: NAVŽDY PRIATEĽMI, VEZMI SI MA KÁMOŠ a DELÍRIUM.

Sparťanské deti

2. jún, park Topoľčianky

Malí športovci z nášho okolia sa môžu tešiť. V sobotu 2. júna 2018 sa v parku v Topoľčiankach uskutoční nultý ročník vytrvalostného preteku Sparťanské deti v Topoľčiankach. Začiatok akcie je na pláne o desiatej hodine doobeda. Registrácia účastníkov začína o hodinu skôr. Toto športové podujatie je určené pre deti od 4 do 15 rokov.

Požitavská výstava vín – Víno Choča

2. jún o 16:00 hodine, Choča

Milovníci vína, toto vás bude zrejme zaujímať. Cez víkend sa v dedinke Choča uskutoční už v poradí 20. ročník Požitavskej výstavy vín – VÍNO CHOČA. Ako sa patrí, pôjde o výstavu spojenú s degustáciou.

Parkúrové preteky

2. –3. jún, Národný žrebčín Topoľčianky

Na začiatku júna sa v Národnom žrebčíne Topoľčianky opäť zídu tí najlepší jazdci so svojimi tátošmi, aby tu zabojovali o cenu Národného žrebčína v parkúrových pretekoch. Súťažiť sa bude počas víkendu 2. – 3. júna 2018.

Deň detí Zlaté Moravce

3. jún, mestský štadión, Zlaté Moravce

Mesto Zlaté Moravce a Mestské stredisko kultúry a športu organizujú aj tento rok slávnosti k Medzinárodnému dňu detí. Tie si svoj sviatok v Moravciach užijú už 3. júna na mestskom štadióne so začiatkom o 15:00 hodine. Program bude aj tento rok bohatý. Na deti čaká hudobno zábavný program pod názvom Šmolkovia, vystúpenie kynologického klubu, tanečné vystúpenia detí CVČ, ZUŠ a Old School Brothers, bubnová show. Pripravené budú i ukážky práce hasičov, mestskej polície a Červeného kríža.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM