záruba martin Futbal

Prvé tri body zostanú doma

(TASR) - Juraj Jarábek, tréner ViOn-u: "Vedeli sme, že nás nečaká ľahký zápas. Hostia hrali veľmi dobre organizovane v bráne. Dnes musím pochváliť svojich hráčov aj ja za defenzívu. Vylúčenie J. Masla nás malo upokojiť, ale opak bol pravdou. V z

Od úvodnej minúty sa hral na úvod sezóny obojstranne svižný a bojovný futbal. Prvý strelecký pokus priniesla 9. minúta. Babic z rohu 16-tky mieril tesne mimo. V 22. minúte Šmahaj rozohral rohový kop, ale Ján Maslo z päťky mieril nad bránku. V najväčšej gólovej príležitosti prvého dejstva sa ocitol v 24. minúte Pavelka, ktorý sa rútil sám na Hrdličku, ten však jeho prudkú strelu k žrdi reflexne vyrazil. Po polhodine sa pred Hrdličkom ocitol Chren – jeho strelu z uhla gólman na dvakrát kryl. V závere polčasu sa po chybe Majerníka k strele dostal Masaryk, v dobrej pozícii mieril na Kuciakovu bránu.
Do druhého dejstva vstúpili aktívnejšie domáci futbalisti. Rozhodujúci moment stretnutia priniesla 49. minúta. Agilný Kováč sa šikovne zbavil brániacich hráčov „Ruže“, poslal prudký prízemný center do päťky a nabiehajúci Candrák skóroval – 1:0. V 58. minúte sa porúčal z hracej plochy hosťujúci kapitán Ján Maslo, ktorý videl červenú kartu za stiahnutie za dres Pavelku. Ten by nebyť faulu šiel sám na hosťujúcu bránu. V 70. minúte napriahol spoza 16-tky Pavlovič, jeho strele chýbala presnosť. O 4 minúty mohlo byť vyrovnané. Hofericovu bombu však zázračne Kuciak vytlačil na rohový kop. Vedenie domácich mohol v 83. poistiť Candrák, ale zoči-voči Hrdličkovi mieril iba doňho. V závere stretnutia Babic elegantne posunul na Orávika, ale ani ten nedokázal loptu poslať za chrbát výborne chytajúceho Hrdličku. Hostia sa v závere snažili o vyrovnávajúci gól, avšak bez úspechu.

Prvé tri body zostanú doma
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM