Adriana Blahová Futbal

Prvé semifinále: Atletico a Saints víťazne

V sobotu odohrali futbalisti futsalovej ligy prvé semifinále. V zápasoch sa stretli tímy Saints proti Dammatis a Nealko proti favorizovanému Atleticu. Stále je všetko otvorené, rozhodne až druhé semifinále.

Futsalová liga má už základnú časť za sebou. Z nej vzišli semifinalisti. O finalistoch rozhodnú dva hrané zápasy. Skóre nerozhoduje. V prípade výsledku 1:1 na zápasy rozhodnú jedenástky.

V prvom zápase porazili Saints mužstvo Dammatis 4:2. Druhý menovaný tím mal niekoľko čistých gólových šancí, ktoré nevyužili. Vzápätí súper z protiútoku skóroval.

V druhom stretnutí potvrdilo Atletico svoje kvality, keď súpera Nealko zdolali 4:0. Verí si favorizovaný tím na celkové víťazstvo? „Každý zápas je iný. Naša silná zbraň je držanie lopty. Na finále by sme mali určite zlepšiť obranu,“ hodnotí kapitán tímu Atletico, Patrik Kolárik, ktorý sa stal najlepším strelcom ligy po jej základnej časti.

Aj keď Nealko prehralo, brankár mužstva, František Ivanič, podržal svoj tím dobrým výkonom. **„Druhý polčas mi vyšiel lepšie ako prvý. Bol som dosť tuhý, v podstate som tri týždne nechytal. Škoda, jeden gól v druhom polčase som ešte mohol chytiť. Nie som so svojím výkonom veľmi spokojný. Mohlo to byť aj lepšie.“ **

[color=#cc3300]­Súvisiace články [link=http://www­.moravce24.sk/clan­ky?extend.139981_Fut­salova-liga:-Po-piatom-kole-vedie-favorizovane-Atletico]Futsalová liga: Po piatom kole vedie favorizované Atletico[/link]

Prvé semifinále: Atletico a Saints víťazne
1
Galéria
futsal semi
22
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM