Kultúra

Pripravte sa na blížiaci sa víkend: Tieto akcie sa uskutočnia v meste a okolí

Pracovný týždeň konečne končí. Pred nami je víkend. Pozrite sa, aké zaujímavé podujatia sa počas neho udejú v Zlatých Moravciach a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Pripravte sa na blížiaci sa víkend: Tieto akcie sa uskutočnia v meste a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Divadlo – Kemping story

24. marec o 18:00 hod, divadelná sála MSKŠ, Zlaté Moravce

Tak na toto sa môžeme tešiť. V zlatomoraveckom Mestskom stredisku kultúry a športu zažijeme zaujímavú kultúrnu udalosť. Dňa 24. marca o osemnástej hodine večer sa tu uskutoční divadelné predstavenie Kemping story. Tešiť sa môžeme na kopec známych slovenských hercov. Divákom sa napríklad predvedie Peter Kočiš, Zuzana Vačková či Lujza Schrameková. Réžia predstavenia je v podaní Jakuba Nvotu.

Tanečná párty

24. marec večer, Oregon pub, Zlaté Moravce

Ak ste fanúšik diskotékovej zábavy, v piatok večer sa môžete tešiť na zaujímavú párty. Konať sa bude v Oregone. Hrať bude Bidlo aka Aqua.

Kino Tekov

25. –26. marec, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – KRÁSKA A ZVIERA SKRYTÉ ZLO a RANDE NA SLEPO.

Korčuľovanie pre verejnosť

25. –26. marec, Zimný štadión, Zlaté Moravce

Aj počas tohto víkendu bude zlatomoravecký zimný štadión otvorený pre verejnosť. Ak ste fanúšikom korčuľovania, môžete sa na zimák prísť vyblázniť v nedeľu v čase – 14:00 – 16:15 hod.

Beh oslobodenia

25. marec o 8:30 hod., miestny park, Topoľčianky

Oslobodenie Topoľčianok si domáci každoročne pripomínajú známou bežeckou akciou pod názvom – Beh oslobodenia. Tento rok sa bude konať už 43. ročník. Bežať sa bude sobotu 25. marca 2017 v miestnom par­ku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM