Kristína Striešková Kultúra

Primátor na MDŽ prezradil, že má tetovanie

Mestské stredisko kultúry a športu v spolupráci s Mestom, pripravilo k tohtoročnému ženskému sviatku - MDŽ zábavný program s Májou Velšicovou a Mirom Švábom.

Na nedeľný program sa mohol prísť pozrieť každý, mladšia i staršia generácia, vítaní boli aj muži. Avšak hľadisko MSKŠ bolo zaplnené hlavne staršími seniormi, no zábava panovala vo veľkom, keďže o smiech, radosť a slzy dojatia sa postaralo dueto Mája a Miro. Spev, vtipy, príhody, scénky, s tým všetkým prišli a zabávali publikum.

Mája Velšicová je tvorkyňou celého programu, či už od textov piesní až po vtipy a rady do života. Účinkovala v rôznych zábavných programoch či už v televízii alebo na javisku. Na scéne pôsobí už veľmi dlho a ešte stále má chuť do života a obohacuje svoje vystúpenia vždy o niečo nové. Do predstavenia sa zapojil aj náš pán primátor, ktorý sa snažil vyplniť čas keď vypadla technika. Vyrozprával príhody z vojny a dostal sa dokonca i k odhaleniu možno dosiaľ pre mnohých z vás neznámeho tajomstva o svojom tetovaní. Ako dôkaz kde a čo presnejšie má primátor Peter Lednár vytetované, si možno pozrieť v našom videu.

Sixtína Ferencová

Primátor na MDŽ prezradil, že má tetovanie
1
Galéria
MDZ
18
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM