Futbal

Prestupový kolotoč sa rozbehol: FC ViOn hlási prvú posilu pred novým ročníkom

Vedenie klubu FC ViOn pracuje na budovaní kádra pred nadchádzajúcim ligovým ročníkom.

Ilustračný obrázok k článku Prestupový kolotoč sa rozbehol: FC ViOn hlási prvú posilu pred novým ročníkom
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Novou posilou fortunaligového futbalového klubu FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble sa stal 22-ročný stredopoliar Timotej Múdry. Člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie do 21 rokov prichádza k Žitave na ročné hosťovanie z tímu vicemajstra MFK Ružomberok.

„Záujem Zlatých Moraviec ma veľmi potešil, ponuka ma oslovila hneď na začiatku. Hlavne z toho dôvodu, že je to seriózne fungujúci klub. V podstate som ani na chvíľu neváhal. Všetko prebehlo veľmi rýchlo a boli sme dohodnutí,“ prezradil pre web ViOnu Múdry, ktorý si bude v novom tíme obliekať dres s číslom 6.

Prečítajte si tiež

Presunu do Zlatých Moraviec sa potešil aj na základe toho, že v Ružomberku nemal takú minutáž, akú by si sám predstavoval:

„Pre každého hráča je dôležité, aby hrával. S tým prichádzam aj do ViOnu. Hlavne si želám, aby som bol zdravý, aby som mal dobrú prípravu a čo najväčšiu zápasovú minutáž. Len takto môžem napredovať a pomôcť tímu.“

Múdry má s MFK Ružomberok platnú zmluvu do konca roka 2024, pod Čebrať prestúpil v júli 2018 z Tatrana Prešov. Kým v súťažnom ročníku 2020/2021 si pripísal 28 fortunaligových štartov a 1127 minút, v minulej sezóne to bolo len 17 zápasov a 342 minút. V najvyššej slovenskej súťaži celkovo nastúpil v 57 stretnutiach.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

➡️ TIMO, VITAJ 💪🏻🔴🔵⚽️ Viac o príchode reprezentačného stredopoliara U21 Timoteja MÚDREHO z Ružomberka v článku: https://fcvion.sk/clanek.asp?id=Prvy-prichod-Timotej-Mudry-z-vicemajstrovskeho-Ruzomberka-179

Posted by FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble on Friday, June 3, 2022
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM