Adriana Blahová Iné športy

Prekvapenie turnaja: Baba to natrela aj volejbalistom!

V sobotu sa odohral turnaj ZM Beach Volley Open 2012. Bol otvorený všetkým nadšencom plážového volejbalu. Čisto ženské, mužské aj zmiešané dvojice súperili medzi sebou o víťazstvo. Prekvapivo vyhral práve mixový pár.

Väčšina volejbalistov bola zo Zlatých Moraviec. Doplnili ich hráči z Humenného, Bratislavy, Partizánskeho či Komjatíc. Zo sedemnástich súťažiacich dvojíc bola len jedna čisto ženská, štyri zmiešané a zvyšok čisto pánska záležitosť. Pár Jakub Holík/Miriam Draguňová (Katastrofa) si však dokázal poradiť aj s mužskou silou a turnajový pohár putoval práve k nim do Komjatíc.

V prvej trojke figurovali dve domáce dvojice – a to čisto mužského zloženia. Druhé skončili Rúre v zložení Tomáš Rusňák/Tomáš Kopča. Tretí bol Marián Solár s organizátorom turnaja Michalom Kukučkom(MDMŽ).

Domáca dvojica Rúre spolu hráva už tri roky. Na víťazstvo to však tentokrát nestačilo. „Príjem, podanie a náhra nám občas uleteli. Smeč celkom vychádzal.“ opisuje finále Tomáš „Ruso“ Rusňák. V semifinále vyradili po výsledku 2:1 na sety domáci pár MDMŽ. „Bolo to dosť napínavé, nakoľko súperi hrali dobre. Mišo je výborný nahrávač aj poliar. Našťastie sa nám to podarilo vyulievať,“ //hovorí Ruso. //„V tie-breaku sme sa sekli na jednej lopte a tá nás rozhodila. Prehrali sme najtesnejším možným rozdielom. Myslím si, že súper bol lepší, presne o tie dve lopty,“ dodáva s úsmevom organizátor turnaja, Michal Kukučka.

[color=#cc3300]­Súvisiace články [link=http://www­.moravce24.sk/clan­ky?extend.139602_Be­achvolley-Open:-Cisto-domace-zenske-finale]Bechvolley open: Čisto domáce ženské finále[/link]

Prekvapenie turnaja: Baba to natrela aj volejbalistom!
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM