Kristína Striešková Rôzne

PREHĽAD: S deťmi môžete vyraziť na atraktívne akcie...

Prvý júnový deň patrí už od nepamäti všetkým deťom. Ani tie moravecké neobídu samozrejme naprázdno. Prinášame vám prehľad podujatí organizovaných pre našich najmenších pri príležitosti Medzinárodného dňa detí.

[color=#ff0000]­1.6.2012 – DRUMERI DEŤOM[/color]

Charitatívna párty, na ktorej špičkoví dídžeji pomôžu chorým deťom! Táto párty je totiž oficiálnym charitatívnym podujatím na podporu neziskovej organizácie PLAMIENOK – detského hospicu, ktorý sa stará o nevyliečiteľne choré detičky a pomáha rodičom, ktorí prišli o svoje dieťa prekonať tie najťažšie životné chvíle. **WiTHOUT_HELP – DRUMERI DEŤOM sa symbolicky uskutoční 01.06.2012 v pri­estoroch AVALON Clubu v Zlatých Moravciach. ** Celý výťažok zo vstupného poputuje priamo na účet neziskovej organizácie PLAMIENOK. Viac informácií o akcii nájdete [link=http://www­.moravce24.sk/clan­ky?extend.133475_Cha­ritativna-party:-Spickovi-didzeji-pomozu-chorym-detom!]TU![/link]

[color=#ff0000]­NEDEĽNÉ POPOLUDNIE PRE DETI – Mestský štadión a Arborétum Mlyňany [/color] Mesto v spolupráci s MSKŠ pripravilo deťom zábavný nedeľný program, ktorý začína už o 10-tej hodine na mestskom štadióne a to cyklistickou súťažou. Od 13-tej hodiny čaká deti plno atrakcií a prekvapení. Okrem nafukovacích hradov, šmýkal, trampolín a maľovania na tvár je pripravené:

  • vozenie sa na koči
  • ukážky práce HaZZ, polície, mestskej polície
  • armáda SR
  • ukážky práce kynologického klubu
  • súťaže o sladkosti
  • bufety, občerstvenie

Na hlavnom pódiu:

  • vystúpenie tanečníkov zo skupiny Old school brothers
  • Zumba s Kikou
  • JAJA divadlo
  • karatisti z klubu BONSAI

To všetko 3. júna od 10.00 – 18.00hod na mestskom štadióne v Zlatých Moravciach!

Deti si môžu užiť svoj sviatok aj v Arboréte v Mlyňanoch. Program začína už od 11.00hod vystúpením DFS Vozokanček. Počas dňa vystúpia detské folklórne súbory, hudobné kapely a prídu aj hasiči z Hasičského a záchranného zboru SR a policajti z Policajného zboru SR, ktorí deťom predvedú aj ukážky cvičných zásahov. Na deň detí nemôže chýbať ani kúzelník s jeho zábavnými kúzlami. Deti do 15 rokov majú vstup zdarma. A všetky atrakcie –skákací hrad, trampolína, maľovanie na tvár, tvorivé dielne a detské animácie budú tiež zdarma. V priestoroch kaštieľa budú vystavené exponáty z Atlantis Science Center ( vedecko-zábavné centrum v Leviciach) určené širokej verejnosti, ktoré ponúka možnosť prežitia nezabudnuteľných chvíľ plných zábavy, hry a učenia.

Program trvá do 11.00 – 18.00hod! V prípade zlého počasia sa podujatie konať nebude!

Den_deti_plagaty
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM