Kultúra

Predĺžený víkend je už takmer tu: Výber kultúrnych podujatí z Moraviec a okolia

Pred nami sú až tri dni voľna. Aké zaujímavé akcie na nás čakajú v Zlatých Moravciach a v okolí? Pozrite si náš výber....

Ilustračný obrázok k článku Predĺžený víkend je už takmer tu: Výber kultúrnych podujatí z Moraviec a okolia
Zdroj: Dnes24.sk

Tanečná párty

16. november večer, Oregon pub, Zlaté Moravce

Ak ste fanúšik diskotékovej zábavy, v piatok večer sa môžete tešiť na zaujímavú párty. Konať sa bude v Oregone. Hrať do tanca bude DJ Jay Jay.

Kino Tekov

17.–19. november, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Wind rider, Liga spravodlivosti, Príšerákovci a Záhradníctvo: Nápadník.

Ľadové korčuľovanie

18.–19. november, Zimný štadión, Zlaté Moravce

Zimný štadión Zlaté Moravce otvára aj tento víkend svoje brány. V piatok je verejnosť prístupná v čase od 12:00 do 14:30 hodiny, v sobotu v čase od 11:30 do 14:00 hodiny a v nedeľu v čase 14:00 do 16:15 hodiny.

Chateau Run 2017

17. november 10:30 hod., Topoľčianky

Po vlaňajšom úspechu sa môžeme tešiť na ďalší ročník zaujímavej športovej lahôdky, ktorá poteší najmä milovníkov vína – Château Run Topoľčianky. Konať sa bude v piatok 17.novembra 2017 o 10:30 hod. v Zámockom parku Topoľčianky. Organizátori si na tento rok pripravili 8 km trať, ktorá bude kopírovať minuloročný pretek a novinku v podobe 16 km dlhého trailového preteku na zrúcaninu hradu Hrušov a nazad.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM