Veronika Kalinová Kultúra

Pozrite si fešandy z nášho kraja: Tieto krásky sa dostali do finále Miss Slovensko

To, že aj na západnom Slovensku máme naozaj krásne dievčatá, sa ukázalo aj tentoraz. V súťaži Miss Slovensko 2014 sa medzi dvanástku finalistiek totiž dostali aj zástupkyne Nitrianskeho kraja. Šancu tak budú mať uspieť v prestížnej súťaži.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si fešandy z nášho kraja: Tieto krásky sa dostali do finále Miss Slovensko
Zdroj: TASR

Simona je 173-centimetrová kráska z Nitry, narodená v znamení Leva. Do finálovej zostavy sa prebojovala po užšom semifinálovom výbere, ktorý prebehol začiatkom februára. O korunku kráľovnej sa bude Simona Lipovská s číslom 10 uchádzať počas finále Miss Slovensko, ktoré sa uskutoční 12. apríla.

Okrem Simony sa do finále prestížnej súťaže prebojovala aj 20-ročná kráska z Nitrianskych Hrnčiaroviec. 178 centimetrov vysoká Petra Pochabová je narodená v znamení Barana. Súťažiť bude s číslom 2.

V prípade víťazstva získa jedna z nich postup na Miss World 2014, honorovanú zmluvu, nové auto, mezonet s atraktívnym výhľadom na jeden rok a ďalšie zaujímavé ceny. Všetky dievčatá pôjdu aj na spoločnú dovolenku do Turecka.

Finalistky 19. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko zažili v pondelok svoju spoločnú premiéru. O ich prvé predstavenie sa postarala riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová. „Vážim si všetky dievčatá, ktoré na kasting Miss Slovensko prišli a pokúsili sa vo svojom živote o niečo nové. Výber finálovej dvanástky je pre mňa každý rok cťou, hoci je to ťažká a potom niekoľko mesiacov ostro sledovaná úloha. Keď sa ale na finalistky pozerám aj dnes, viem, že sme vybrali dobre,“ povedala riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová.

V kastingovej porote bola okrem Magdalény Šebestovej aj Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková, oficiálny fotograf súťaže Lukáš Kimlička, Jozef Oklamčák s manželkou, choreograf Peter Varády, hairstylista Peter Sýkora a moderátor rádia Michal Sabo.

Finalistky súťaže Miss Slovensko 2014 z Nitrianskeho kraja
3
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM