Peter Klimant Kultúra

Poznáme PROGRAM silvestrovských osláv v Zlatých Moravciach: Čo nás tento rok čaká?

Neviete, kam na Silvestra? Čo tak zavítať na námestie v Zlatých Moravciach. Pozrite si, čo pre obyvateľov pripravilo mesto.

Ilustračný obrázok k článku Poznáme PROGRAM silvestrovských osláv v Zlatých Moravciach: Čo nás tento rok čaká?
Zdroj: TASR

Záver roka si mnohí nevedia predstaviť bez poriadnych osláv, niektorí vítajú nový rok v súkromí na chatách a bytoch, iní trávia silvestrovský večer v uliciach miest. Aj v Zlatých Moravciach si budeme môcť užiť v posledný večer roka menší kultúrny program.

Podľa vyjadrenia menovanej riaditeľky Mestského strediska kultúry a športu Simony Holubovej sa bude zlatomoravecký Silvester konať na Námestí Andreja Hlinku. Od 23:30 hod. sa tu začne podávať varený punč. O pätnásť minút neskôr príde na rad príhovor zastupujúcej primátorky Marty Balážovej.

Vlani sme si v Zlatých Moravciach silvestrovský ohňostroj neužili. Vtedajšie vedenie mesta sa totiž rozhodlo neusporiadať žiadne novoročné oslavy. Tento rok sa podobného scenára už obávať nemusíme. S úderom polnoci sa totiž podľa Holubovej určite nad našimi hlavami uskutoční vytúžené ohňostrojové divadlo. Po tejto paráde však už žiadny ďalší program zo strany mesta nie je v pláne.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM