Peter Klimant Samospráva

Poslanci sa v Moravciach zídu dva dni pred voľbami: Na pretrase budú Záhradnícke služby i zimný štadión!

Dva dni pred voľbami si dosluhujúci poslanci sadnú spoločne s primátorom za jeden stôl na poslednom zasadnutí Mestského zastupiteľstva v tomto volebnom období. K horúcim témam bude zaiste patriť zimný štadión Zlatých Moraviec i výsledky kontroly vykonanej v mestskom podniku.

Ilustračný obrázok k článku Poslanci sa v Moravciach zídu dva dni pred voľbami: Na pretrase budú Záhradnícke služby i zimný štadión!
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

V poradí 40. zasadnutie Mestského zastupiteľstva sa uskutoční vo štvrtok v divadelnej sále Mestského strediska kultúry a športu v Zlatých Moravciach o 15:00 hodine. Na poslednú schôdzu v tomto volebnom období si toho dosluhujúci poslanci na seba moc nenaložili. Na programe je len 30 bodov.

K zaujímavým bodom zasadnutia bude patriť informácia hlavného kontrolára mesta, kde si mestskí poslanci prezrú výsledky kontroly v mestskom podniku Záhradnícke služby mesta. Okrem toho sa bude riešiť aj koncesná zmluva na služby spojené s prevádzkou zimného štadióna. Práve tá vyvolala u fanúšikov hokeja mierne obavy o osude zimného štadióna. „Schválenie či neschválenie zmluvy je zároveň rozhodujúcim faktorom, či bude túto sezónu otvorený zimný štadión v meste,“ vyjadrili sa členovia výboru HCZM na svojom facebookovom profile.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM