Futbal

Poradie strelcov po prvých zápasoch jari? Najviac sa zatiaľ darí Petrovi Orávikovi

Futbalová zimná pauza skončila, 20. kolo, ktoré je zároveň prvé kolo jarnej časti, majú futbalisti fortunaligových klubov za sebou. Zaostrili sme na tabuľku strelcov. Kde sa v nej nachádzajú Zlatomoravčania?

Ilustračný obrázok k článku Poradie strelcov po prvých zápasoch jari? Najviac sa zatiaľ darí Petrovi Orávikovi
Zdroj: TASR

Počas víkendu odohrali hráči zlatomoraveckého ViOnu zápas 20. kola Fortuna ligy, ktorý bol zároveň prvým zápasom jarnej časti súťaže. Naši chalani v tomto kole remizovali s hráčmi Ružomberka 1:1.

Známy je už aj najaktuálnejší rebríček po prvom jarnom kole celej súťaže. So 14 gólmi v ňom zatiaľ kraľuje Filip Hlohovský (Žilina), na druhom mieste je s 11 gólmi Seydouba Soumah (Slovan Bratislava) a trojicu najlepších strelcov zatiaľ uzatvára Michal Škvarka (Žilina) s 10 gólmi.

Ako sa však darí Zlatomoravčanom? Náš najlepší strelec po 20. kole je Peter Orávik, ktorý má na konte zatiaľ 5 gólov. Patrí mu tak šieste miesto v rebríčku, o ktoré sa ale delí s ďalšími ôsmimi futbalistami.

Z nášho tímu sa viac ako jedným gólom môžu ešte pochváliť hráči Pepe Guilavogui, Damián Bariš, Martin Boszorád a Martin Válovčan, všetci strelili po dva góly.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM