záruba martin Rôzne

PHOTOMISS našla detských modelov a modelky!

V sobotu sa na I. poschodí TeKOV – obchodného domu konal casting na detskú módnu prehliadku, ktorá bude súčasťou programu slávnostného finále PHOTOMISS Zlaté Moravce.

Celkovo sa prihlásilo 13 detí, z toho 9 dievčat a 4 chlapci. Súčasťou castingu bola skúška oblečenia, ktoré zabezpečuje predajňa Keiko – detské odevy a doplnky. Nasledoval nácvik modelingovej chôdze a fotenie. Detičky sa radi predviedli ako budúce modelky a modely. Natálka (5) prezradila, prečo prišla na casting: //„Rada sa pekne obliekam. Najradšej nosím ružové šaty ako princezná.“ //Začiatkom budúceho týždňa komisia rozhodne, ktoré dievčatá a chlapci predvedú novú kolekciu detského oblečenia na finále PHOTOMISS. „Niektoré deti to jednoducho majú v sebe, nehanbia sa. //"Celkovo to bolo veľmi pekné,“ //ohodnotila casting riaditeľka súťaže PHOTOMISS Mária Holečková,

Na slávnostnom finále 24. júna pred TeKOV – obchodným domom zaspieva víťaz Coca Cola PopStar a účastník národného kola Eurovízie – spevák Bystrík. Tretina, Valdo a tanečníčky zo Zumby s Kikou vystúpia so svojím Zumbasongom. Finále PHOTOMISS Zlaté Moravce bude obohatené stylingovou prípravou finalistiek priamo na móle, multitematickými módnymi prehliadkami – dámske módne prehliadky, detská módna prehliadka. Čerešničkou na torte budú futbalisti FC Vion, ktorí predvedú pánsku konfekciu.

photo miss deti
21
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM