Peter Klimant Samospráva

Ostrihoňová predviedla ďakovačku voličom: Triumfálne ma zvolili bez jediného mítingu!

Serafína Ostrihoňová už je oficiálne hlavou Zlatých Moraviec. Vo svojom príhovore na ustanovujúcom zastupiteľstve nezabudla poznamenať aj to, ako sa jej podarilo zvíťaziť v našom meste. Predviedla zároveň i ďakovačku svojim voličom.

Ilustračný obrázok k článku Ostrihoňová predviedla ďakovačku voličom: Triumfálne ma zvolili bez jediného mítingu!
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Serafína Ostrihoňová je už oficiálne primátorkou Zlatých Moraviec. Vo svojom príhovore na ustanovujúcom zastupiteľstve nezabudla poriadne poďakovať za vernosť a pomoc. Jej slová vďaky boli adresované dvom príjemcom – Bohu a Zlatomoravčanom.

Po ďakovačkách za vernosť nezabudla vyzdvihnúť svoje víťazstvo, ktoré bolo podľa nej triumfálne. „Moju vernosť svojou vernosťou zázračne odmenili, keď bez jediného bilbordu a bez jediného mítingu ma za primátorku môjho rodného mesta triumfálne zvolili,“ okomentovala Ostrihoňová svoje víťazstvo.

„Voľby v Zlatých Moravciach ukázali, že zásluhou voličov pravda a láska víťazí nad lžou a nenávisťou, i nad silou mnohomiliónových megalomanských kampaní,“ dodala nová primátorka.

Okrem toho Ostrihoňová prezradila i svoju túžbu na nadchádzajúce volebné obdobie. Praje si, aby bola spoločne s mestskými poslancami požehnaním pre Zlaté Moravce.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM