Peter Klimant Samospráva

Ostrihoňová pre poslancov pripravila nečakaný darček: Mestské zastupiteľstvo otvorila koncertom!

Začiatok druhého zasadnutia mestského zastupiteľstva v Moravciach začal naozaj netradične. Primátorka Serafína Ostrihoňová pre poslancov totiž pripravila hudobný koncert. A nechýbal ani príhovor, ktorý sa zaoberal i vianočným stolom. Pozrite si to!

Ilustračný obrázok k článku Ostrihoňová pre poslancov pripravila nečakaný darček: Mestské zastupiteľstvo otvorila koncertom!
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok sa v Zlatých Moravciach konalo v poradí druhé zasadnutie mestského zastupiteľstva. Po prvom zasadnutí, ktoré bolo skôr len o oficiálnom prevzatí moci, sa tak už aj v našom meste riešili viaceré dôležité veci. Na začiatok si však primátorka Serafína Ostrihoňová pripravila pre poslancov poriadne netradičný darček.

Prišlo prekvapenie

Úderom šestnástej hodiny sa v obradnej sále mestského strediska kultúry a športu rozozneli husle a klavír. Za hudby vstúpila do sály samotná primátorka, ktorú nasledoval celý poslanecký zbor.

Po dohraní úvodnej pesničky a usadení poslancov sa slova chopila pracovníčka mesta, ktorá privítala všetkých poslancov i prítomných Zlatomoravčanov. Po vítačke následne pripravila ľudí v sále na blížiaci sa netradičný program.

„Dovolte, aby dnes zasadnutie začalo trochu netradične, malým kultúrnym programom, ktorý na podnet primátorky mesta Serafíny Ostrihoňovej pre vás v spolupráci s ňou, pripravili učitelia základnej umeleckej školy v Zlatých Moravciach,“ povedala. V príhovore nezabudla spomenúť ani nedávne Vianoce a sviatočný stôl.

„Veríme, že ste prežili pokojné šťastné a láskyplné vianočné aj novoročné sviatky. Som presvedčená, že za sviatočný stôl si počas sviatkov spolu s vami zasadla láska. Láska, ktorá prišla s radosťou nádejou a odpustením,“ povedala pracovníčka mesta.

V závere svojej reči konečne vysvetlila dôvody, pre ktoré sa primátorka rozhodla potešiť poslancov, pre zasadnutia netradičným, kultúrnym darčekom.

Nechajte sa unášať

„Dnes sa pre vás začína náročná a zodpovedná práca pre občanov tohto mesta a tak dovolte, aby ju spríjemnila hudba, ktorá pohladí nie len vaše zmysli, ale aj vašu dušu i srdce. Nechajte sa unášať jedinečnou atmosférou hudby a spevu,“ dodala pracovníčka mesta.

Po jej príhovore pristúpili k mikrofónu dve speváčky, ktoré spustili ďalšie kolo kultúrneho programu. Po ich čísle sa už slova chopila primátorka i poslanci, ktorí začali riešiť jednotlivé body zasadnutia.

Koncert pre poslancov od Ostrihoňovej
2
Galéria
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk
Netradičný úvod zasadnutia mestského parlamentu v Zlatých Moravce
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM